legalább
80 cikket írunk naponta
6
Junior Prima-díjas újságírónk van
75
konferenciát rendeztünk 2018-ban
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
170 ezren
követnek a Facebookon
29
Portfolio Klub volt tavaly
20 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK Önálló cégként folytatja a Net Média Zrt. - Management buyout a Portfolio-nál
Portfolio Csoport 2016. október 27. 10:00

Önálló cégként folytatja a Net Média Zrt. - Management buyout a Portfolio-nál

A Balogh Gabriella és Bán Zoltán tulajdonában álló NT2016 Kft. 2016 októberében megvásárolta a Portfolio-t kiadó Net Média Zrt.-t a CEMP-től. A Net Média Zrt.-hez tartozik a Portfolio internetes gazdasági újságon kívül a lakossági pénzügyekkel foglalkozó Pénzcentrum, és az agrarszektor.hu agrárgazdasági szakportál.

A társaság számos konferenciát és egyéb rendezvényt szervez Budapesten, vidéken és külföldön, de nevéhez köthető a Portfolio Online Tőzsde, illetve a Portfolio Financial pénzügyi adatszolgáltatás is. A tranzakció keretében a vevők birtokába kerül az Alfatrader márkanéven deviza- és CFD kereskedési szolgáltatásokat kínáló CEMP Trade Kft. A vevők kölcsönből és saját forrásból finanszírozzák a management buyout tranzakciót.

A társaság integrált B2B és B2C szolgáltatásokat kínál. Az új tulajdonosok a jövőben számottevően szeretnék növelni a társaság külföldi jelenlétét, B2B szolgáltatásait és elkötelezettek a KKV szektor pénzügyi kultúrájának fejlesztése iránt. A jelenlegi külföldi konferenciahelyszínek (London, Bécs, Bukarest, Belgrád) várhatóan számos új várossal bővülnek.

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF