500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK
Portfolio Csoport 2024. február 8. 15:30

Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!

Az elmúlt években folyamatosan bővült a Portfolio által követett hírek tematikája. Új kollégák csatlakoztak a szerkesztőséghez, több értékes elemzést és naprakész, fontos anyaggal találkozhatnak az olvasók. Új rovatok is indultak, a szerkesztőség aktívan foglalkozik geopolitikával, biztonságpolitikával, közben a befektetési termékek szélesebb portfólióját fedi le. Ez a trend vezetett többek között oda, hogy közel 5 év után frissült a Portfolio címlapja, cikkoldalai és egyes aloldalai. A cél, hogy a fejlesztéssel még több hírrel, információval, adattal szolgálják ki a napi több százezres olvasóközönséget, és új olvasók felé nyissanak.

Portfolio Csoport 2024. január 19. 09:19

A Portfolio Konferenciák sikerének receptje: iparági networking és szakmai információdömping egy helyen!

A Portfolio Csoport rendezvény divíziója idén éri el a 20 éves kort a piacon. Az utóbbi 10 évben már egyértelműen piacvezető pozícióban szervezte évi több mint 60 rendezvényét, több mint 40 000 résztvevővel. Mi a siker titka 2024-ben? Mitől elég csak annyit mondani egy hazai vezetőnek egy megbeszélés végén, hogy találkozunk a következő Portfolio konferencián?

Portfolio Csoport 2024. január 16. 14:40

A világ vezető véleményformálói publikálnak a Portfolio-n

Három éve indult el a Portfolio Vélemény rovata, az On The Other Hand. Azóta neves magyar közgazdászok, társadalomtudósok, geopolitikai szakértők „otthonává” vált a rovat. A magyar tudóstársadalom krémje mellett mostantól a legnevesebb nemzetközi szakértők cikkeit is olvashatjuk a Portfolio-n: érkezik a Project Syndicate.

Portfolio Csoport 2023. november 12. 22:35

Bán Zoltán lett az első a digitális vezetők toplistáján

A Marketing&Media magazin idén is összeállította a magyar digitális piac legmeghatározóbb szakembereit felvonultató toplistát. 2023-ban Bán Zoltán, a Portfolio Csoport (Net Média Zrt.) társtulajdonos-vezérigazgatója végzett az első helyen.

Portfolio Csoport 2023. november 7. 21:38

Kreatív: a Telepesek Az Év Podcastja

November 7-én adták át a Kreatív reklám- és médiapiaci szaklap által szervezett Online Video Audio Awards (OVA) 2023-as díjait. A legjobb podcast idén a Portfolio hatrészes, Telepesek című sorozata lett.

Portfolio Csoport 2023. október 26. 09:26

Junior Prima díjas Kövesy Károly, a Portfolio elemzője

2023-ban már tizedik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, magyar médiában dolgozó fiatalokat. Az idei Junior Prima díjasok között van Kövesy Károly, a Portfolio elemzője.

Portfolio Csoport 2023. október 12. 09:23

Érdekli a fiatalok véleménye? Itt a Portfolio GEN Z FEST / GREEN!

A Portfolio tavaszi GEN Z fesztiváljának érkezik a folytatása: jön a PORTFOLIO GEN Z FEST / GREEN! A szervezők célja, hogy a Z generációt összekösse a vezető pozícióban lévő, zöld átállásról releváns tudással rendelkező idősebb generáció tagjaival.

Portfolio Csoport 2023. szeptember 5. 11:50

Újdonság a Pénzcentrumon: településkereső mutatja a legfrissebb adatokat

Új megoldással várja olvasóit a Pénzcentrum: a településkereső a KSH által korábban közölt friss népszámlálási eredményeken alapul. Megtudható belőle, hogy mekkora volt a népesség a három legutóbbi népszámlálás idején, illetve milyen mértékben változott a lakosságszám egy adott településen.

Portfolio Csoport 2023. július 25. 09:19

Érkezik az őszi konferenciaszezon: mutatjuk, milyen Portfolio-rendezvények jönnek

Az ősz sem lesz izgalmaktól és kihívásoktól mentes, sem globálisan, sem Magyarországon. De ami biztos: a Portfolio Csoport szeptemberben is jön szakmai rendezvényeivel, hogy a professzionális és üzleti szektoroknak támpontot adjon ezekben a viharos gazdasági időkben.

Portfolio Csoport 2023. július 12. 10:04

Telepesek: új podcast sorozatot indított a Portfolio

Új podcast sorozatot indított Telepesek címmel a Portfolio. A hatrészes sorozat a magyar letelepedési kötvényprogrammal Magyarországra költözött kínai családok történetét dolgozza fel, valamint bemutatja a hazánkban élő kínai közösség fejlődését a rendszerváltás óta. A készítők egy reprezentatív mérést is végeztek, mely a magyar lakosság kínaiakkal kapcsolatos attitűdjét vizsgálta.

Portfolio Csoport 2023. május 30. 11:23

Új főszerkesztő az Agrárszektor élén

Új vezetőt kapott a Portfolio Csoport agrofood tematikájú hírportálja, az Agrárszektor. Az oldal főszerkesztője 2023 júniusától Braunmüller Lajos, aki a lapcsoporton belülről érkezik az új pozícióba.

Portfolio Csoport 2023. május 23. 09:58

Megérkezett a Pénzcentrum új applikációja!

Új mobilapplikációt kínál olvasóinak Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja, a Pénzcentrum. A Portfolio Csoport híroldalának app-ja számos izgalmas funkcióval jelentkezik.

Portfolio Csoport 2023. május 22. 12:35

Új piacot nyitott a pénzügyi rendezvények világában a Portfolio Csoport

Új piacot nyitott a pénzügyi, üzleti konferenciák világában a Portfolio Csoport: 500 fiatal vett részt legújabb rendezvényünkön, a GEN Z FEST-en. Május 10-én az Akváriumban összekötöttük a Z generációt a pénzügyi, biztosítási szektorral, a lakáspiac szereplőivel és a munkaadókkal.

Portfolio Csoport 2023. április 17. 11:20

Jön a Gen Z fesztivál: a Portfolio összeköti a fiatalokat és a pénzügyi szektort

A fiatalokat köti össze a pénzügyi, biztosítási szektorral, a lakáspiac szereplőivel és a munkaadókkal a Portfolio Csoport. Idén májusban egy teljesen új rendezvényt hoznak a magyar piacra: a GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon.

Portfolio Csoport 2023. február 28. 09:23

GEN Z: fiataloknak szóló pénzügyi fesztivált rendez a Portfolio és a Pénzcentrum

2023-ban új rendezvényt hoz a magyar piacra a Portfolio Csoport: a GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon.

Portfolio Csoport 2023. február 8. 12:52

Új operatív igazgató a Portfolio Csoportnál

Új pozíció jött létre a Portfolio Csoportnál: Király Anita 2023. februárjától a cégcsoport operatív igazgatója. A szakember több évtizedes ügynökségi és vezetői tapasztalattal rendelkezik, az elmúlt években a Café Communication média divíziójának COO-ja volt.

Portfolio Csoport 2023. január 17. 16:19

A 2023-as Portfolio Konferenciák már a naptárban!

Márciusban friss energiával indul a konferenciaszezon, rengeteg üzleti rendezvénnyel készül a Portfolio Csoport a visszatérő és új érdeklődőknek tavasszal, agrár, fenntartható gazdaság, biztosítás, építőipar, energia, járműipar fókusszal.

Portfolio Csoport 2022. december 7. 10:21

A magyar agrárium legjobbjait díjazta a Portfolio Csoport

A Portfolio Csoport 2022-ben is díjazta a legkiemelkedőbb és legsikeresebb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, a kétnapos siófoki Agrárszektor 2022 konferencián osztotta ki a Portfolio Agrárdíjakat.

Portfolio Csoport 2022. november 15. 11:28

Bán Zoltán idén is a legfontosabb vezetők, digitális szakemberek között

November elején jelentek meg a Marketing&Média kommunikációs szaklap toplistái a legmeghatározóbb hazai digitális szakemberekről: a Portfolio Csoport vezérigazgatója több rangsorban is kiemelkedő helyen szerepel.

Portfolio Csoport 2022. november 7. 12:02

Junior Prima díjas Koós Anna, a Pénzcentrum szerkesztője

A Junior Prima díj Sajtó kategóriájának díjában részesült idén a Pénzcentrum szerkesztője, Koós Anna. Kollégánk a Portfolio Csoport munkatársai közül tizedikként vehette át a rangos elismerést.