70
konferenciát rendeztünk 2017-ben
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
75-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
legalább
80 cikket írunk naponta
5
Junior Prima-díjas újságírónk van
160 ezren
követnek minket a Facebookon
FŐOLDALHÍREK LAKÁS 2018: óriási az érdeklődés
Portfolio Csoport 2018. április 25. 09:54

LAKÁS 2018: óriási az érdeklődés

Május első hétvégéjén ismét megtölti a Millenárist a Portfolio Csoport. Több mint 10 ezer érdeklődőt várnak a tavaszi LAKÁS 2018 Kiállításra – a fokozott érdeklődést jól mutatja, hogy a kiállítói helyek már teljesen beteltek.

„2015-ben azzal a céllal hívtuk életre a kiállítást, hogy egy színvonalas, átfogó ingatlanpiaci rendezvényt kínáljunk a lakosság számára, ahol a fejlesztőknek, közvetítőknek, bankoknak és a piac sok más szereplőjének méltó környezetet, prémium kiszolgálást, magas szakmaiságot és fizetőképes ügyfeleket biztosíthatunk” – mondta Hegedűs Katalin, a Portfolio Csoport rendezvényigazgatója.

A rendezvény mára Magyarország legfontosabb lakáskiállítása lett, ahová tavasszal és ősszel is tízezrek látogatnak ki, és mintegy 70 kiállító várja az érdeklődőket.

A tavaszi LAKÁS 2018-at május első hétvégéjén rendezik a Millenáris B épületében: az érdeklődés óriási, a kiállítói helyek már teljesen beteltek, a szervezők a leendő kiállítóknak már csak az őszi lakásvásárra tudnak standot biztosítani.A LAKÁS 2018-on a vezető ingatlanfejlesztők, ingatlanközvetítők, bankok éppúgy megtalálhatóak, mint a kisebb beruházók, közvetítő irodák, illetve az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók. A kiállítók 65%-a visszatérő, ami kiemelkedően magas aránynak számít.
 A szervezők tájékoztatása szerint a Millenárison a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeikkel lesznek jelen május első hétvégéjén, mint például a Metrodom Park, a Metrodom Panoráma, vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutatunk, mint az Emerald Residence, a Németvölgyi Residence, a Danubio Budapest, a BudaPart vagy a Harsánylejtő Kertváros. Természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői - az Otthon Centrum, a Duna House, vagy az OTP Ingatlanpont - is kiállítják majd teljes adatbázisukat.

Egy időben, egy helyen minden, ami lakás!

A LAKÁS 2018 számokban:

 • 70 kiállító;
 • 80 projekt;
 • 1200 négyzetméteren;
 • 10 ezernél több látogató;
 • 10 ezer eladó új építésű lakás;
 • 100 ezer eladó használt lakás;
 • 6 millió eladó új és használt négyzetméter;

 • Budapest, Millenáris, B épület;
  Május 4. 12:00-től 19:00 óráig;
  Május 5. 10:00-től 18:00 óráig;
  Május 6. 10:00-től 18:00 óráig;

  A belépés ingyenes.

Konferencia és klub is kapcsolódik a kiállításhoz


A kiállításhoz idén is kapcsolódnak szakmai programok. A hazai lakáspiac előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozik a Portfolio Csoport Lakás 2018 konferenciája május 4-én: a szakmai programban részletezik az áfa, az árak, a támogatások, a CSOK, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, és persze a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat is. A rendezvényen a hazai lakáspiac legfontosabb szakértői elemzik a helyzetet, az előadók között megtalálhatóak a legnagyobb bankok, kivitelezők és a jogszabályi hátteret kidolgozó kormányzati szervezetek képviselői is.


Természetesen idén is kapcsolódik a LAKÁS 2018-hoz a Portfolio Lakás Klub, ahol tapasztalt szakemberek előadásaikban mutatják be az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáit. Az ingyenesen látogatható előadásokon a látogatók válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.

Megjelenési, hirdetési lehetőség az őszi LAKÁS 2018 kiállításon: keresse a Portfolio csoport értékesítő munkatársait!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF