Technikai elemző

Teljes munkaidő Budapest 1033 Budapest, Polgár utca 8-10.

Egy szuperjoker technikai elemzőt keresünk, az ideális jelölt 

  • Bollinger-szalagokkal, ATR-rel és RSI-vel álmodik, és még a hőmérsékleti görbéken is támaszt és ellenállást keres, 
  • támogatja a trader üzletágunkat, megmutatja a brókereinknek a vételek vételét, 
  • nem ijed meg egy kis szerepléstől, szívesen tart online előadásokat a technikai elemzés elméleti hátteréről és gyakorlati alkalmazásáról, 
  • közléskényszeres és grafomán, kedvenc témáiról cikkek formájában tartalmat szállít a Portfolio-ra. 

Ha ezek nem mindegyike igaz rád, de nyitott vagy és szeretnél tovább fejlődni, még profibb lenni, érdekel a tőzsdék világa, szívesen ötletelsz, és osztod meg másokkal a kereskedési ötleteidet, az mozgat, mikor mit kell adni vagy éppen venni, ha azt gondolod, hogy a hullámzó árfolyamok, tőzsdei hírek az életed részét képezik, akkor közöttünk a helyed! Örülnénk, ha nem csak technikai, de fundamentális elemzésből is fel lennél vértezve tudással, de ha az nincs meg, szívesen megtanítjuk. 

Ha igazán meg akarod mutatni, hogy tényleg nálunk akarsz dolgozni, akkor küldesz egy rövid videót arról, hogy te hogyan azonosítod be egy grafikonon a vételi és eladási pontokat. Ez persze nem kötelező. Csak kötelezően ajánlott. 

Jelenleg a teljes szerkesztőség home office-ból dolgozik, és valószínűleg később sem állunk vissza 100 százalékban az irodai munkára, még keressük az ideális modellt, így a munkavégzés helye is egyelőre az otthon megnyugtató biztonsága, később pedig részben iroda, részben home office lesz. 

Jelentkezz erre az állásra

Két file (Word, vagy PDF) feltöltése engedélyezett, melyek együttes mérete maximum 500 Kb. Több file kijelölése a Ctrl gomb segítségével lehetséges.