Print

+36 (1) 472 2099  | sales@portfolio.hu

Print hirdetések

A Portfolio csoport nem csak az online gazdasági tartalomszolgáltatásban piacvezető. Print kiadványaink másfél évtizedes múltra tekintenek vissza, és meghatározó szereplői a gazdasági sajtónak, legyen szó ingatlanpiacról, agráriumról, befektetési tanácsadásról, vagy szórakoztató gazdasági irodalomról.

 

PROMINENS KIADVÁNYAINK

 

Portfolio Ingatlanmagazin

2016 márciusától Portfolio Ingatlanmagazin címmel jelenik meg Magyarország piacvezető nyomtatott ingatlanpiaci szaklapja, a REsource. Az ország egyetlen kétnyelvű ingatlanmagazinja tavaly ünnepelte huszonkettedik születésnapját, azaz egyidős a modern magyarországi ingatlanpiaccal, és az elmúlt két évtized során a hazai ingatlanszektor első számú információforrásává vált.

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

A Portfolio Ingatlanmagazin hiánypótló összeállítása: a hazai ingatlanpiac történetében először publikálta a szektor 50 legbefolyásosabb szereplőjének listáját, amellyel a mértékadó iparági média már régóta adós volt. Míg a legtöbb üzleti szektor már régóta rendelkezik saját „számvetéssel”, iparági listákkal, rangsorokkal a „legnagyobbakról, legbefolyásosabbakról, leggazdagabbakról”, az ingatlanszektorban most elsőként született ilyen.

Agrárszektor 2018 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban

A Portfolio és az Agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal publikálja a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének listáját. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok is. Egy biztos, a hazai agrárium minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat és érdekes sztorikat.

Hogy kik az agrárium legbefolyásosabbjai? Egyeseknek agrármágnások, zöldbárók, nagytőkés agrároligarchák, másoknak zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetők, sikeres vállalkozók vagy szaktekintélyek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről!


Hívjon minket!

Sales csapatunk komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgoz ki Önnek a megadott igények alapján. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Takács Sándor

kereskedelmi igazgató

Telefon: +36 30 650 9832
Email: takacs@portfolio.hu

Schultz Zoltán

key account manager

Telefon: +36 20 319 9024
Email: schultz@portfolio.hu

Kiss Csilla

key account manager

Telefon: +36 20 287 3256
Email: kiss.csilla@portfolio.hu

Klenyán Ági

senior key account manager

Telefon: +36 20 469 2314
Email: klenyan@portfolio.hu

Bacsa Attila

senior key account manager

Telefon: +36 30 650 9833
Email: bacsa@portfolio.hu

Macskássy Ádám

key account manager

Telefon: +36 70 330 7869
Email: macskassy.adam@portfolio.hu

Mihály Péter

Senior Sales Manager

Telefon: +36 70 544 0164
Email: mihaly.peter@portfolio.hu

Lippai Judit

key account manager

Telefon: +36 30 311 8702
Email: lippai.judit@portfolio.hu

;
© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF