6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
800
résztvevő volt az Agrárszektor 2017-en
23
Portfolio Klub volt tavaly
legalább
80 cikket írunk naponta
70
konferenciát rendeztünk 2017-ben
75-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
5
Junior Prima-díjas újságírónk van
160 ezren
követnek minket a Facebookon
FŐOLDALKiadványok

Kiadványok

A Portfolio csoport nem csak az online gazdasági tartalomszolgáltatásban piacvezető. Print kiadványaink másfél évtizedes múltra tekintenek vissza, és meghatározó szereplői a gazdasági sajtónak, legyen szó ingatlanpiacról, agráriumról, befektetési tanácsadásról, vagy szórakoztató gazdasági irodalomról.

 

PROMINENS KIADVÁNYAINK

Portfolio Ingatlanmagazin

2016 márciusától Portfolio Ingatlanmagazin címmel jelenik meg Magyarország piacvezető nyomtatott ingatlanpiaci szaklapja, a REsource. Az ország egyetlen kétnyelvű ingatlanmagazinja tavaly ünnepelte huszonkettedik születésnapját, azaz egyidős a modern magyarországi ingatlanpiaccal, és az elmúlt két évtized során a hazai ingatlanszektor első számú információforrásává vált.

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

A Portfolio Ingatlanmagazin hiánypótló összeállítása: a hazai ingatlanpiac történetében először publikálta a szektor 50 legbefolyásosabb szereplőjének listáját, amellyel a mértékadó iparági média már régóta adós volt. Míg a legtöbb üzleti szektor már régóta rendelkezik saját „számvetéssel”, iparági listákkal, rangsorokkal a „legnagyobbakról, legbefolyásosabbakról, leggazdagabbakról”, az ingatlanszektorban most elsőként született ilyen.

Agrárszektor 2016 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban

A Portfolio és az Agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal publikálja a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének listáját. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok is. Egy biztos, a hazai agrárium minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat és érdekes sztorikat.

Hogy kik az agrárium legbefolyásosabbjai? Egyeseknek agrármágnások, zöldbárók, nagytőkés agrároligarchák, másoknak zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetők, sikeres vállalkozók vagy szaktekintélyek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről!

Elérhetőségek

Kereskedelmi igazgató: Takács Sándor

Kereskedelmi osztály e-mail cím: sales@portfolio.hu

MÉDIAAJÁNLAT

Tekintse át a Portfolio Csoport teljes online kiadványskáláját valamint a megjelenési lehetőséget. Igény esetén értékesítési szakértőink egyedi és komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgoznak ki. Forduljon hozzájuk bizalommal!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF