6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
95-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
21 éve
piacvezető a Portfolio
7
Junior Prima-díjas újságírónk van
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
1200
résztvevő volt az Agrárszektor 2019-en
170 ezren
követnek a Facebookon
29
Portfolio Klub volt tavaly
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
FŐOLDALPortfolio Rendezvény

Portfolio Rendezvény

A Portfolio idén 15 éves rendezvény üzletága 2004 óta több mint 150 iparági fórumot szervezett, melyeken több mint 220 vállalat vett részt támogatóként. Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú rendezvényeinkkel segíthetjük Partnereinket üzleti céljaik elérésében.

Portfolio Konferenciák
A Portfolio évről-évre vezető iparági fórumokat szervez többek között az agrárium, a biztosítás, a hitelezés, a vagyonkezelés, a vállalatfinanszírozás, a tőkepiacok, a járműszektor, a pénzügyi IT és az ingatlanpiac területén. Budapesti és vidéki helyszíneken lebonyolított események után a Portfolio immár külföldön is sikerrel vetette meg lábát régiós érdeklődésre számot tartó rendezvényeivel.

Portfolio Klubok
A havi rendszerességű Portfolio Klub immár tizedik éve fut töretlen sikerrel. Az ötcsillagos helyszínen lebonyolított, támogatóinknak köszönhetően a résztvevők számára díjmentes esemény személyes találkozási lehetőséget kínál Magyarország meghatározó pénzügyi szakembereivel, vezető elemzőivel és véleményformálóival. A Portfolio elemzői által moderált beszélgetés során a résztvevő 180-370 magán- és intézményes befektető, valamint pénzügyi szakember közvetlenül is bekapcsolódhat a vitába, és szót válthat a meghívott előadókkal.

A Portfolio további rendezvényei
A Portfolio számos egyéb rendezvényformát kínál a különböző célcsoportokat lefedő érdeklődőknek és a rendezvények támogatóinak. Szakmai villásreggeliktől, ügyfélpartikon és céges rendezvényeken át a zártkörű fogadásokig, számtalan további találkozási lehetőség adódik a szakmai kapcsolatteremtésre.

Elérhetőségek

 

Kereskedelmi igazgató: Takács Sándor

Rendezvényszponzoráció, médiaajánlat: sales@portfolio.hu

MÉDIAAJÁNLAT

Tekintse át a Portfolio Csoport teljes online kiadványskáláját valamint a megjelenési lehetőséget. Igény esetén értékesítési szakértőink egyedi és komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgoznak ki. Forduljon hozzájuk bizalommal!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF