40
elemző írja a Portfolio-t
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
FŐOLDALPortfolio Rendezvény

Portfolio Rendezvény

A Portfolio idén 15 éves rendezvény üzletága 2004 óta több mint 150 iparági fórumot szervezett, melyeken több mint 220 vállalat vett részt támogatóként. Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú rendezvényeinkkel segíthetjük Partnereinket üzleti céljaik elérésében.

Portfolio Konferenciák
A Portfolio évről-évre vezető iparági fórumokat szervez többek között az agrárium, a biztosítás, a hitelezés, a vagyonkezelés, a vállalatfinanszírozás, a tőkepiacok, a járműszektor, a pénzügyi IT és az ingatlanpiac területén. Budapesti és vidéki helyszíneken lebonyolított események után a Portfolio immár külföldön is sikerrel vetette meg lábát régiós érdeklődésre számot tartó rendezvényeivel.

Portfolio Klubok
A havi rendszerességű Portfolio Klub immár tizedik éve fut töretlen sikerrel. Az ötcsillagos helyszínen lebonyolított, támogatóinknak köszönhetően a résztvevők számára díjmentes esemény személyes találkozási lehetőséget kínál Magyarország meghatározó pénzügyi szakembereivel, vezető elemzőivel és véleményformálóival. A Portfolio elemzői által moderált beszélgetés során a résztvevő 180-370 magán- és intézményes befektető, valamint pénzügyi szakember közvetlenül is bekapcsolódhat a vitába, és szót válthat a meghívott előadókkal.

A Portfolio további rendezvényei
A Portfolio számos egyéb rendezvényformát kínál a különböző célcsoportokat lefedő érdeklődőknek és a rendezvények támogatóinak. Szakmai villásreggeliktől, ügyfélpartikon és céges rendezvényeken át a zártkörű fogadásokig, számtalan további találkozási lehetőség adódik a szakmai kapcsolatteremtésre.

Elérhetőségek

 

Kereskedelmi igazgató: Takács Sándor

Rendezvényszponzoráció, médiaajánlat: sales@portfolio.hu

MÉDIAAJÁNLAT

Tekintse át a Portfolio Csoport teljes online kiadványskáláját valamint a megjelenési lehetőséget. Igény esetén értékesítési szakértőink egyedi és komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgoznak ki. Forduljon hozzájuk bizalommal!