75-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
legalább
80 cikket írunk naponta
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
19 éve
piacvezető a Portfolio
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
800
résztvevő volt az Agrárszektor 2017-en
5
Junior Prima-díjas újságírónk van
FŐOLDALPortfolio Rendezvény

Portfolio Rendezvény

A Portfolio idén 13 éves rendezvény üzletága 2004 óta több mint 100 iparági fórumot szervezett, melyeken több mint 220 vállalat vett részt támogatóként. 2013-ban rendezvényeinket 66, a maga területén piacvezető hazai és külföldi társaság támogatta. Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú rendezvényeinkkel segíthetjük Partnereinket üzleti céljaik elérésében.

Portfolio Konferenciák
A Portfolio évről-évre vezető iparági fórumokat szervez többek között az agrárium, a biztosítás, a hitelezés, a vagyonkezelés, a vállalatfinanszírozás, a tőkepiacok, a járműszektor, a pénzügyi IT és az ingatlanpiac területén. Budapesti és vidéki helyszíneken lebonyolított események után a Portfolio immár külföldön is sikerrel vetette meg lábát régiós érdeklődésre számot tartó rendezvényeivel.

Portfolio Klubok
A havi rendszerességű Portfolio Klub immár tizedik éve fut töretlen sikerrel. Az ötcsillagos helyszínen lebonyolított, támogatóinknak köszönhetően a résztvevők számára díjmentes esemény személyes találkozási lehetőséget kínál Magyarország meghatározó pénzügyi szakembereivel, vezető elemzőivel és véleményformálóival. A Portfolio elemzői által moderált beszélgetés során a résztvevő 180-370 magán- és intézményes befektető, valamint pénzügyi szakember közvetlenül is bekapcsolódhat a vitába, és szót válthat a meghívott előadókkal.

A Portfolio további rendezvényei
A Portfolio számos egyéb rendezvényformát kínál a különböző célcsoportokat lefedő érdeklődőknek és a rendezvények támogatóinak. Szakmai villásreggeliktől, ügyfélpartikon és céges rendezvényeken át a zártkörű fogadásokig, számtalan további találkozási lehetőség adódik a szakmai kapcsolatteremtésre.

Elérhetőségek

 

Kereskedelmi igazgató: Takács Sándor

Rendezvényszponzoráció, médiaajánlat: sales@portfolio.hu

MÉDIAAJÁNLAT

Tekintse át a Portfolio Csoport teljes online kiadványskáláját valamint a megjelenési lehetőséget. Igény esetén értékesítési szakértőink egyedi és komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgoznak ki. Forduljon hozzájuk bizalommal!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF