140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
40
elemző írja a Portfolio-t
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK Nyolcadik lakásvásárát rendezi a Portfolio Csoport
Portfolio Csoport 2019. március 14. 09:00

Nyolcadik lakásvásárát rendezi a Portfolio Csoport

Szakértők szerint nem érdemes késlekedni a tervezett új lakás megvásárlásával. Egyrészt azért, mert nem tűnik úgy, hogy megállna az áremelkedés: a munkaerő és az alapanyagok drágulása az új lakások végső árcédulájában is megmutatkozik.

Másrészt a lakásáfa kérdésének rendeződése hozott egyfajta megnyugvást a piacra: ahogy azt a legtöbben tudják, a kedvezményes áfakulcs 2023 végéig alkalmazható azon projektek esetében, amelyek 2018. november 1-én végleges építési engedéllyel rendelkeztek. Ez nem csak azért pozitív hír, mert így kevésbé szabadultak el a lakásárak tavaly év végén, hanem azért is, mert a fejlesztőket így kevésbé szorítja az idő – ez pedig alaposabb munkát és magasabb minőséget jelenthet a most épülő társasházak esetén. Ráadásul a néhány hete bejelentett családtámogatások, a vissza nem térítendő támogatás, a kedvezményes kölcsön, a használt lakásokra kiterjesztett és a falusi CSOK azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.


A Portfolio Csoport a tavaszi LAKÁS 2019 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST úgy szervezte, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni: olyan kiállítók lesznek jelen, akik budapesti és vidéki projektjeikben több ezer lakással várják az érdeklődőket.

A legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeiket, pénzügyi és technológiai ajánlataikat hozzák el: a látogatók olyan kiállítókkal találkozhatnak, mint például a Metrodom, a Biggeorge Property, a Siskin, a BIF, a Cordia, vagy az Allure Residence. A LAKÁS 2019 KIÁLLÍTÁSON az érdeklődők választhatnak a legnagyobb hazai bankok - a Takarék Csoport, az Erste, a K&H, a Raiffeisen, a Budapest Bank vagy az OTP Bank -, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből is.

Az biztos, hogy az ingatlanpiacon nagy a választék, sok a színvonalas fejlesztés, és lehet még válogatni olyan lakások, házak között, amikhez jár az alacsonyabb áfakulcs. Magyarországon pedig az ingatlan továbbra is erős befektetés, egy határozott döntés most hosszú távon is kifizetődik – mondta Hegedűs Katalin, a Portfolio Csoport rendezvényigazgatója.

A LAKÁS 2019 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST március utolsó hétvégéjén rendezik a Millenárison, a belépés ingyenes (de regisztrációhoz kötött).