7
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
95
cikket biztosan írunk naponta
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2018-ban
indult a HelloVidék
400 ezren
követnek a Facebookon
32
elemző írja a Portfolio cikkeit
1300
résztvevő volt az Agrárszektor 2021-en
FŐOLDALHÍREK Gasztromesék néven indul új rovat a HelloVidéken
Portfolio Csoport 2020. augusztus 7. 09:19

Gasztromesék néven indul új rovat a HelloVidéken

A Gasztromesék hetente megjelenő cikkei a vidék hagyományos ízeit elevenítik fel, modern, újragondolt, trendi formában.

A Gasztromesék ugyanakkor több mint egy hagyományos receptoldal; a rovat szerzőpárosa - a hazai gasztronómiához több szálon is kötődő Szarka Zsófi és Wurmbrandt András - az ételekhez fűződő sztorikba, történelmi érdekességekbe is beavatják az olvasókat.


„Nincs titkos recept, csak hagyomány– valljuk, ezért is tartottuk fontosnak, hogy elindítsuk a HelloVidék új, magazin jellegű receptoldalát. A heti rendszerességgel megjelenő anyagok a magyar vidék ízeit igyekeznek majd bemutatni úgy, hogy szó essen a receptekhez kötődő hagyományokról, és a személyesebb hangvételű történetekről is. Természetesen mindezt a 21. század igényei szerint újragondolva, modern, trendi formában” - foglalta össze az új rovat koncepcióját Nagy Bálint, a Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék lapigazgatója.


„A borvacsorákból indultunk ki, mert azt egyébként is rendszeresen csinálunk. Egy jó vacsora összehoz, közösséget épít, és segít kikapcsolni, jól érezni magunkat. Szeretnénk azt erősíteni az emberekben, hogy egészséges dolog jókat főzni és jókat inni, kis utánajárással pedig lehet mindehhez elérhető áron alapanyagot és bort találni.

A cikkekben természetesen nemcsak recept- vagy borleírásokra kell számítani, hanem mindig szeretnénk egy kis történetet is megmutatni, egy-egy gasztromesét, az alapanyag származását vagy egy étel megszületésének érdekes történetét, az itallal kapcsolatban pedig a borászt, a borvidéket, a fajtát - árulta el a szerzőpáros a HelloVidéken megjelent interjúban.

Igazi gasztronómiai élményújságírásra számíthatunk tehát, amit természetesen saját fotókkal, adott esetben videókkal, dokumentálnak a szerzők, akiknek feltett szándéka, hogy újra trendivé tegyék a vidék ízeit.

Zsófi és András gasztromeséi hetente egyszer, péntekenként jelennek meg a hellovidek.hu/gasztromesek oldalon.

Debütáló gasztromeséjük – mely az egyik legismertebb, és talán legmegosztóbb magyar ételről, a lecsóról szól – már olvasható a HelloVidék vadonatúj rovatában.

Hirdetési lehetőségekért, médiaajánlatért kereresse a Portfolio Csoport Sales csapatát!

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Rendezvény ÁSZF | Pályázatok