140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
FŐOLDALHÍREK Rendkívüli olvasottság a HelloVidéknél: mindenki a vidék híreire kíváncsi
Portfolio Csoport 2021. március 9. 09:21

Rendkívüli olvasottság a HelloVidéknél: mindenki a vidék híreire kíváncsi

A legolvasottabb magyar oldalak között a HelloVidék: a Portfolio Csoport legfiatalabb hírportálja az elmúlt hetekben stabil helyet szerzett magának Magyarország leglátogatottabb weblapjainak 25-ös mezőnyében.

A Portfolio Csoport legújabb tagja 2018 novemberében indult. A HelloVidék – új műfajt teremtve – a vidék életmódmagazinja, amelyben a szakmai, de olvasmányos anyagok mellett nagy hangsúlyt kapnak a könnyedebb, turisztikai, gasztronómiai tartalmak is.

 
 
Az oldal 2021-ben folyamatosan dönti meg az olvasottsági rekordokat, és a hivatalos statisztikák szerint már a 25 leglátogatottabb magyar honlap között is stabil helyet szerzett.


Márciusban volt olyan nap (2021.03.02.), amikor - a Gemius hivatalos mérése szerint – a HelloVidék 250 920 Real User-t, azaz egyedi látogatót ért el, és napi átlagos olvasottsága is a stabil 100 ezer RU-hoz közelít.

„Az elmúlt évek folyamatos, tartalmi és technológiai építkezése mára egyértelműen beérett. A kiemelkedő olvasottsági statisztikák jól mutatják, hogy komoly igény mutatkozik az átfogó, de - szakítva a hazai sajtó hagyományával - kizárólag vidéki hírekre, a vidéki életmódhoz kapcsolódó tematikákra. A HelloVidék tudósít a falvakban, kisvárosokban felmerülő élethelyzetekről, tanácsokat, tippeket, ötleteket ad a gazdálkodás, vállalkozás, a ház körüli és kerti teendők, a család témakörében. Legújabb, Gasztromesék néven elindult rovatunkban pedig a vidék hagyományos ízeit elevenítjük fel, modern, újragondolt, trendi formában” – mondta el Nagy Bálint, az oldal vezető szerkesztője.

A HelloVidék munkatársai az egész országban jelen vannak: a budapesti szerkesztőségben dolgozó három újságíró mellett hat vidéki tudósító publikál a magazinban. Ez azt jelenti, hogy minden országrészben van olyan munkatárs, aki a helyi történésekről első kézből számol be.

A Portfolio Csoport oldalainak látogatottsága kiemelkedő 2021-ben is: a Portfolio stabilan az 5 legolvasottabb magyar hírportál között szerepel, de a Pénzcentrum és az Agrárszektor is magas olvasottsági számokat produkál.

Hirdetési lehetőségekért, médiaajánlatért kereresse a Portfolio Csoport Sales csapatát!