7
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
29
Portfolio Klub volt tavaly
32
elemző írja a Portfolio cikkeit
2018-ban
indult a HelloVidék
1300
résztvevő volt az Agrárszektor 2021-en
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
95
cikket biztosan írunk naponta
400 ezren
követnek a Facebookon
FŐOLDALHÍREK Junior Prima díjas Zsoldos Ákos, a Portfolio elemzője
Portfolio Csoport 2021. október 5. 18:18

Junior Prima díjas Zsoldos Ákos, a Portfolio elemzője

A Junior Prima díj Sajtó kategóriájának díjában részesült idén a Portfolio elemzője, Zsoldos Ákos. Kollégánk a Portfolio munkatársai közül kilencedikként vehette át a rangos elismerést.

Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat választotta ki, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2021-ben magyar sajtó kategóriában.

A mostani díjazással kilencedik alkalommal lett a Portfolio egyik munkatársáé a rangos elismerés: a korábbi években Weinhardt Attila, Palkó István, Csiki Gergely, Turzó Ádám, Árgyelán Ágnes, Hornyák József, Huszák Dániel és Pásztor Roxána kapott Junior Prima díjat. Ma is mindannyian a Portfolio szerkesztőségének munkatársai.

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Díjat Demján Sándor alapította 2003-ban.


Zsoldos Ákos Fotó: Prima Primissima

 

2007-ben született meg a döntés az alapítók részéről, hogy a fiatalok között is jutalmazni kívánják a legkiemelkedőbbeket. Innentől kezdve a 30 év alatti tehetségeknek külön lehetőségük adódott a megmérettetésre. A díj segítséget és további ösztönzést kíván nyújtani szakmai céljaik megvalósításához azzal, hogy eredményeiket honorálja, visszajelzést ad a díjazottaknak arról, hogy jó úton járnak, teljesítményük és munkásságuk nem maradt észrevétlen.

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Rendezvény ÁSZF | Pályázatok