10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
FŐOLDALHÍREK Rekordszámokat hoztak idén a Portfolio külföldi konferenciái
Portfolio Csoport 2017. június 8. 12:57

Rekordszámokat hoztak idén a Portfolio külföldi konferenciái

A Portfolio Csoport a Magyarországon sikeressé vált Portfolio Konferenciák mintájára 2013 óta rendszeresen szervez üzleti konferenciákat az ország határain kívül is.

Ezek közé tartoznak a régiós országok ingatlanbefektetési csúcstalálkozójának számító Property Forum rendezvények is, melyek 2017-ben eddig három helyszínen valósultak meg: Bukarestben, Prágában és Pozsonyban

A három fővárosban összesen közel 100 előadó osztotta meg tudását és tapasztalatait több mint 400 látogatóval, ami minden eddigi rekordot felülmúl. Csűrős Csanád, a Property Forum vezérigazgatója elmondta, hogy a rendezvények számos európai országból vonzottak résztvevőket, Svédországtól Görögországig és Nagy-Britanniától Oroszországig.

 

A bécsi CEE Property Forum
CEE Property Forum

 

A Property Forum az elmúlt években Közép-Kelet-Európa egyik legkiemelkedőbb rendezvénysorozatává vált, amelyen a régió vezető ingatlanszakértői és a szektor topvezetői globális szemszögből elemzik a közép-kelet-európai országok ingatlanpiaci lehetőségeit. A Property Forum Londonban, Bécsben, Belgrádban, Bukaresten, Pozsonyban, Prágában is megrendezte már a konferenciákat, üzleti reggeliket és workshopokat tömörítő eseményt, amiben a kezdetektől hivatalos partnere az RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) brit szakmai szervezet.

 

CEE Property Forum
CEE Property Forum

 

"Mély ismeretekkel és széleskörű tapasztalattal rendelkezünk arról, hogy milyen tényezők befolyásolják a legnagyobb mértékben az európai ingatlanpiacot, és hisszük, hogy konferenciáink sikerének titka a jól kitalált formátum, a minőségi tartalom és a szakma iránti elkötelezettség hármasa, aminek köszönhetően évről évre a szektor legprofibb és leginspirálóbb előadóit hívjuk meg, hogy megosszák tudásukat a résztvevőkkel” – tette hozzá Csűrös Csanád.

 

 

A 2016-os év minden politikai és gazdasági bizonytalanság ellenére fordulópontot jelentett a közép-kelet-európai ingatlanbefektetési piacon, de vajon 2017-ben és 2018-ban is folytatódnak a pozitív tendenciák? Melyik ország bizonyul a legvonzóbb befektetési célpontnak? Honnan érkeznek majd az új befektetők? Főképp ezekre a kérdésekre adnak választ az idei rendezvények, amelyeken nemzetközi szakemberek válaszolják meg az égető szakmai kérdéseket. A következő Property Forum rendezvény, a Bécsben, szeptember 19-én, 50 előadóval és több mint 400 résztvevővel megrendezésre kerülő CEE Property Forum 2017 lesz, ami egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget garantál.