24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
FŐOLDALHÍREK

CÍMKE: konferencia

Portfolio Csoport 2024. január 19. 09:19

A Portfolio Konferenciák sikerének receptje: iparági networking és szakmai információdömping egy helyen!

A Portfolio Csoport rendezvény divíziója idén éri el a 20 éves kort a piacon. Az utóbbi 10 évben már egyértelműen piacvezető pozícióban szervezte évi több mint 60 rendezvényét, több mint 40 000 résztvevővel. Mi a siker titka 2024-ben? Mitől elég csak annyit mondani egy hazai vezetőnek egy megbeszélés végén, hogy találkozunk a következő Portfolio konferencián?

Portfolio Csoport 2023. október 12. 09:23

Érdekli a fiatalok véleménye? Itt a Portfolio GEN Z FEST / GREEN!

A Portfolio tavaszi GEN Z fesztiváljának érkezik a folytatása: jön a PORTFOLIO GEN Z FEST / GREEN! A szervezők célja, hogy a Z generációt összekösse a vezető pozícióban lévő, zöld átállásról releváns tudással rendelkező idősebb generáció tagjaival.

Portfolio Csoport 2023. július 25. 09:19

Érkezik az őszi konferenciaszezon: mutatjuk, milyen Portfolio-rendezvények jönnek

Az ősz sem lesz izgalmaktól és kihívásoktól mentes, sem globálisan, sem Magyarországon. De ami biztos: a Portfolio Csoport szeptemberben is jön szakmai rendezvényeivel, hogy a professzionális és üzleti szektoroknak támpontot adjon ezekben a viharos gazdasági időkben.

Portfolio Csoport 2023. április 17. 11:20

Jön a Gen Z fesztivál: a Portfolio összeköti a fiatalokat és a pénzügyi szektort

A fiatalokat köti össze a pénzügyi, biztosítási szektorral, a lakáspiac szereplőivel és a munkaadókkal a Portfolio Csoport. Idén májusban egy teljesen új rendezvényt hoznak a magyar piacra: a GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon.

Portfolio Csoport 2023. február 28. 09:23

GEN Z: fiataloknak szóló pénzügyi fesztivált rendez a Portfolio és a Pénzcentrum

2023-ban új rendezvényt hoz a magyar piacra a Portfolio Csoport: a GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon.

Portfolio Csoport 2023. január 17. 16:19

A 2023-as Portfolio Konferenciák már a naptárban!

Márciusban friss energiával indul a konferenciaszezon, rengeteg üzleti rendezvénnyel készül a Portfolio Csoport a visszatérő és új érdeklődőknek tavasszal, agrár, fenntartható gazdaság, biztosítás, építőipar, energia, járműipar fókusszal.

Portfolio Csoport 2022. december 7. 10:21

A magyar agrárium legjobbjait díjazta a Portfolio Csoport

A Portfolio Csoport 2022-ben is díjazta a legkiemelkedőbb és legsikeresebb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, a kétnapos siófoki Agrárszektor 2022 konferencián osztotta ki a Portfolio Agrárdíjakat.

Portfolio Csoport 2022. szeptember 19. 09:59

Teltház a Portfolio őszi konferenciáin, dübörög az olvasottság

Bár idén elmaradt a nyári uborkaszezon, a számok azt mutatják, hogy berobbant a 2022-es őszi szezon a Portfoliónál: üzleti konferenciáik iránt hatalmas az érdeklődés, ezzel párhuzamosan az olvasottság magas szinten stabilizálódott. Úgy tűnik, most mindenki a pénzügyi, gazdasági kérdésekre keresi a választ.

Portfolio Csoport 2022. szeptember 7. 11:13

Megvannak a 2022-es év Green Awards nyertesei! - A leginnovatívabb és zöld programokat díjaztuk

Az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazta a Portfolio a szeptember 6-i Sustainable World konferencián, összesen 5 kategóriában. A „Green Awards” különböző kategóriáit 2022-ben indította elsőként útnak a Portfolio Csoport, a Magyar Bankholding, a Solar Markt, az E.ON Hungária, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közös támogatásával.

Portfolio Csoport 2021. július 15. 14:04

Megérkezett a Portfolio őszi konferencianaptára

Szeptemberben újult energiával indul a konferenciaszezon, rengeteg rendezvény várja az érdeklődőket, hagyományosan több iparágban és gazdasági területen is: fenntarthatóság, pénzügy, tőkefinanszírozás, ingatlan, banking, magánegészségügy, öngondoskodás, makrogazdaság fókusszal.

Portfolio Csoport 2021. február 16. 09:58

Videó: így készül a Portfolio online konferenciája

2020-ban a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi rendezvénnyel bizonyította, hogy akár részben, akár egészben a virtuális térben is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni.

Portfolio Csoport 2020. augusztus 27. 16:03

Jönnek a Portfolio új generációs konferenciái: hibrid rendezvények az őszi szezonban

Szeptember elején visszatérnek Magyarország legfontosabb üzleti konferenciái: a Portfolio Csoport speciális biztonsági intézkedésekkel készül az őszi rendezvényszezonra.

Portfolio Csoport 2020. június 26. 13:14

Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!

Idén tavasszal a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi online rendezvénnyel bizonyította, hogy netes videóközvetítéssel is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni. Bár 21 éve ízig-vérig online cégként tekintünk magunkra, virtuális térbe költöztetett rendezvényeink számunkra is sok újdonságot hoztak.

Portfolio Csoport 2020. április 28. 14:27

Májusban folytatódnak a Portfolio online konferenciái

A rendkívüli helyzet sem ad okot arra, hogy lemaradjunk a legfrissebb és legfontosabb információkról, a meghatározó szakértői véleményekről. Ezért indított online konferenciasorozatot a Portfolio Csoport áprilistól: a sorozat – amit egyre nagyobb érdeklődés övez - természetesen májusban is folytatódik.

Portfolio Csoport 2020. április 20. 12:48

A legnagyobb nevek a bankszektorból és az ingatlanpiacról a Portfolio online konferenciáin

A rendkívüli helyzet sem ad okot arra, hogy lemaradjunk a legfrissebb és legfontosabb információkról, a meghatározó szakértői véleményekről. Ezért indít online konferenciasorozatot a Portfolio Csoport április 21-től.

Portfolio Csoport 2019. május 9. 12:05

Ősszel is a legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio

Még javában zajlik a Portfolio Konferencia tavaszi rendezvénysorozata, de már most felhívjuk az érdeklődők figyelmét a szeptemberben induló őszi szezonra. Vezető iparági konferenciánk mellett október 16-án rendezzük meg már kilencedik alkalommal a Portfolio gazdasági csúcstalálkozóját, Budapest Economic Forum 2019 eseményt.

Portfolio Csoport 2018. november 24. 17:30

Ők lettek az ingatlanpiac legjobbjai 2018-ban

A Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon immár kilencedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait.

Portfolio Csoport 2018. október 25. 09:48

Mindenki a Portfolio-n olvasta, hogy mi történik az LTP-vel

Az elmúlt hónapok legizgalmasabb időszakát éljük a magyar gazdaságban: október közepén robbant az LTP-bomba, az Országgyűlés két nap alatt megszüntette a lakástakarék-pénztárak állami támogatását, gyakorlatilag ellehetetlenítve ezzel a szektort.

Portfolio Csoport 2018. július 25. 10:50

Csúcson a Portfolio konferenciái: exkluzív rendezvények jönnek ősszel is

Kiemelkedő félévet, több esetben rekord-látogatószámot zártak a Portfolio Csoport rendezvényei: az év hátralevő hónapjaiban exkluzív konferenciák, izgalmas iparági és lakossági rendezvények várják az érdeklődőket és a hirdetőket egyaránt.

Portfolio Csoport 2018. február 16. 11:02

Az Agrárium Konferencia a legismertebb hazai mezőgazdasági konferencia

A magyar mezőgazdaság legismertebb és leglátogatottabb rendezvényei között az abszolút élbolyban szerepelnek a Portfolio Csoport agrárkonferenciái - derül ki az Agrostratéga piackutatási adataiból.