10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
Naponta 120
cikket biztosan írunk
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK Az Agrárium Konferencia a legismertebb hazai mezőgazdasági konferencia
Portfolio Csoport 2018. február 16. 11:02

Az Agrárium Konferencia a legismertebb hazai mezőgazdasági konferencia

A magyar mezőgazdaság legismertebb és leglátogatottabb rendezvényei között az abszolút élbolyban szerepelnek a Portfolio Csoport agrárkonferenciái - derül ki az Agrostratéga piackutatási adataiból.

A médiacsoport 2018-ban is több nagyszabású eseményt szervez az ágazat szereplői számára, a független piackutatási adatok szerint jelenleg az Agrárium Konferencia a hazai mezőgazdaság legismertebb konferenciája. A rendezvények szakmai partnere a médiacsoport agrárgazdasági hírportálja, az agrárszektor.hu.


Az Agrárium Konferenciával együtt a Portfolio Csoport mind a négy nagy agrárrendezvénye,

  • a májusi Nyugat-magyarországi Agrárfórum (Pápa)
  • az augusztusi Kelet-magyarországi Agrárfórum (Hajdúböszörmény)
  • és a decemberi Agrárszektor Konferencia (Siófok)

is előkelő helyen szerepel az ismertségi rangsorban, összességében pedig a legmeghatározóbb rendezvénysorozatnak tekinthetők a magyar piacon: a tíz legismertebb és leglátogatottabb hazai agrárkonferenciából négyet a Portfolio szervez.


A négy konferencián minden évben több ezren vesznek részt, gazdálkodók és agrárszakemberek mellett többek között az élelmiszeripar, a technológiai, informatikai vállalatok és pénzintézetek képviselői is.

„Rendezvényeink célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára” – mondta el Romao-Major Katalin, az agrárszektor.hu lapigazgatója és a Portfolio Agrárkonferenciák szakmai programjának szervezője.