10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
10
Junior Primánk van
450 ezren
követnek a Facebookon
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
120
cikket biztosan írunk naponta
24 éve
piacvezető a Portfolio
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK A 2023-as Portfolio Konferenciák már a naptárban!
Portfolio Csoport 2023. január 17. 16:19

A 2023-as Portfolio Konferenciák már a naptárban!

Márciusban friss energiával indul a konferenciaszezon, rengeteg üzleti rendezvénnyel készül a Portfolio Csoport a visszatérő és új érdeklődőknek tavasszal, agrár, fenntartható gazdaság, biztosítás, építőipar, energia, járműipar fókusszal.

A szakmai rendezvénynaptárat minden üzleti szereplőnek már most érdemes feltöltenie, hiszen még a legnagyobb kedvezménnyel lehet regisztrálni piacvezető, professzionális programokra.

Minden eddiginél felkészültebben üzletileg 2023-ban a Portfolio-val

Nem kérdés, minden szempontból erőpróbáló, kemény üzleti év következik. A gazdasági szereplőknek minden értékes információforrásra és tudásra szükségük lesz, hogy a lehető legjobban helytállhassanak a polikrízises 2023-as évben.


A Portfolio Rendezvények üzletága már 20 éve rendezi meg a hazai szereplőknek a meghatározó iparágak legjelentősebb szakmai eseményeit: kiállításokat, konferenciákat, klubokat. A piac legjelentősebb döntéshozói, vezetői pedig első kézből informálják a konferenciák résztvevőit előadások, panel beszélgetések és vezetői kerekasztal-beszélgetések formájában, legyen szó államigazgatási, közigazgatási, vállalati, üzleti szektorról.

Professzionális és iránymutató szakmai tartalom 6 iparágban

A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatja az irányt a rendezvénypiacon: gazdasági és iparági eseményeink immár megkerülhetetlen és piacvezető programot jelentenek az üzleti életben.

Biztos információforrás és folyamatos networking lehetőséggel várjuk az ingatlan, agrár, pénzügy, fenntartható gazdaság, járműipar, IT területek hazai szereplőit.


Nézze meg konferenciáinkat mobilapplikációnkban!

Legyen zsebében összes rendezvényünk: A Portfolio Events mobilapplikáció -ban többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a már megvásárolt konferenciajegy. Sőt, a rendezvényhez kapcsolódóan számos funkcióval segítjük a networkinget a konferencia előtt, közben és utána is, hogy a résztvevők, előadók maradhassanak egymással. Szakma, élmény, networking egy helyen!

Legyen részese! Tovább a 2023-as konferenciákra >>

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Rendezvény ÁSZF | Pályázatok