24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Naponta 120
cikket biztosan írunk
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK Lakás 2017: 13 ezren a Millenárison
Portfolio Csoport 2017. március 28. 16:30

Lakás 2017: 13 ezren a Millenárison

Rekordot döntött a Portfolio Csoport 2017-es Lakás Kiállítása és vására.

Rekordszámú, 13 ezer érdeklődő vett részt a Portfolio Csoport tavaszi lakás kiállításán. A március végén megrendezett esemény megtöltötte a Millenáris B épületét. A szervezők azt is bejelentették, hogy ősszel ismét megnyitja kapuit a LAKÁS 2017!

A LAKÁS 2017-re a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeiket hozták el, mint például a Metrodom Park, a Lőportár utcai társasház projekt vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutattak, mint a Klauzál Residence, a Csillaghegy Residence és Rokolya Residence.



A kiállítók beszámolói szerint rengetegen érdeklődtek az új, induló projektek iránt, de a befejezéshez közeledő fejlesztések és a készlakások is népszerűek voltak, a használt ingatlanokhoz hasonlóan. A beszámolók szerint a Lakás 2017-en sok konkrét üzlet is született, azaz sokan voltak, akik lakást, házat, vagy más ingatlant vásároltak.


Kimondottan népszerűek voltak az épületmakettek: sok kiállító készült ilyen illusztrációval. Hasonlóan nagy hangsúlyt kaptak a digitális lakásmodellező rendszerek, amelyek a lehető legalaposabban mutatták be az ingatlanok adatait, legyen szó alaprajzról vagy látványtervről.


A Lakás 2017-hez kapcsolódó szakmai programokon több százan vettek részt a hétvégén, az elsősorban szakmai közönségnek szánt Lakás Konferencia és a vásárlók számára hasznos információkat nyújtó Lakás Klubok is teltházasak voltak.