75
konferenciát rendeztünk 2019-ben
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
legalább
80 cikket írunk naponta
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
7
Junior Prima-díjas újságírónk van
1200
résztvevő volt az Agrárszektor 2019-en
170 ezren
követnek a Facebookon
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
FŐOLDALHÍREK Tízezreket várnak az őszi LAKÁS 2017-re
Portfolio Csoport 2017. szeptember 5. 09:38

Tízezreket várnak az őszi LAKÁS 2017-re

Még több kiállítóval és megújult programkínálattal várja a látogatókat Magyarország első számú lakásvására, a Portfolio LAKÁS 2017 szeptember utolsó hétvégéjén a Millenárison.

Az elmúlt években izgalmas fejlődésnek indult a magyar ingatlanpiac: folyamatosan épülnek az új társasházak, a kereslet és a kínálat látványosan felpörgött, a használt lakások piaca rég volt ennyire mozgalmas. A Portfolio Csoport két éve azzal a céllal hívta életre kiállítását, hogy egy színvonalas, átfogó ingatlanpiaci rendezvényt kínáljon a lakosság számára, ahol a kiállítóknak méltó környezetet, prémium kiszolgálást, magas szakmaiságot és fizetőképes ügyfeleket biztosíthat.Az ingatlanpiaci fellendülés továbbra sem lankad, ezért a szervezők idén ősszel is tízezreket várnak a Millenárisra. A LAKÁS 2017 Kiállítás és vásár Magyarország első számú ingatlanpiaci rendezvénye, ahol több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat. A rendezvényre a belépés ingyenes.


A LAKÁS 2017 mára Magyarország legfontosabb ingatlan kiállításává vált, ahol a vezető ingatlanfejlesztők, ingatlanközvetítők, bankok éppúgy megtalálhatóak, mint a kisebb beruházók, közvetítő irodák, illetve az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók. A többletértékkel bíró széles választék, a szakmai programok és a személyre szabott tanácsadások egyre több látogatót vonzanak a kiállításra.

A LAKÁS 2017 olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Az őszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

Több ezer új és használt, eladó ingatlan lesz elérhető a lakásbörzén, személyes-tanácsadással, lakáshitel információkkal, vásárlási és felújítási segítségnyújtással. Gyakorlati tudnivalók és szakértői előadások várják a látogatókat 2017. szeptember 29 - október 1. között!

A szervezők a család minden tagjának szórakozást nyújtanak, a gyereksarok mellett ősszel az autók által kínált szórakozás élményét is biztosítják a kilátogatók számára! Tesztvezetéssel lehetőség lesz kipróbálni a legújabb elektromos- és hybrid modelleket is.

Kiállítási lehetőségért, további információkért KATTINTSON IDE!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF