legalább
80 cikket írunk naponta
75
konferenciát rendeztünk 2018-ban
6
Junior Prima-díjas újságírónk van
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
90-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
20 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK Rekordokat dönt a Portfolio Csoport olvasottsága
Portfolio Csoport 2017. szeptember 12. 12:12

Rekordokat dönt a Portfolio Csoport olvasottsága

Rekordszámokat mutat a Portfolio Csoport hírportáljainak olvasottsága. A legfrissebb mérések szerint havonta az 1 milliót is meghaladja a valós felhasználók száma.

Havonta több mint 1 millió (!) valós felhasználó (real user - RU) éri el a Portfolio Csoport hírportáljait az auditált friss mérések szerint (Gemius - DKT 2017/07 - 15+ belföldi közönség, Total (PC, mobil, tablet). A Portfolio-nál ez a szám 800 ezer volt idén júliusban, a Pénzcentrumnál közel 700 ezer, míg az agrárszektor.hu-nál a 100 ezret is meghaladta. (Érdemes megjegyezni, hogy az 1 millió feletti RU a keresztolvasottságból következő, auditált mérésből származó adat.)

A médiacsoport oldalait egyre többen olvassák okostelefonról, tabletről is: mobilon havonta több, mint 370 000 valós felhasználó kattint a tartalmakra.


A mérések szerint folyamatosan növekszik az oldalletöltések (page impression – PI) száma is a Portfolio-nál és a Pénzcentrumnál is.

„Ezek a számok azt mutatják, hogy a Portfolio Csoport nem csak az online gazdasági médiában meghatározó, hanem a legnagyobb hírportálokkal is felveszi a versenyt. Az olvasottság folyamatos növekedése egyértelmű visszajelzés arra, hogy az olvasók számára továbbra is fontos a hiteles, objektív tájékoztatás. Hirdetőinknek pedig olyan felületeket kínálunk, ahol a legmagasabb szakmai színvonal mellett széles közönséget érhetnek el.” – mondta el Takács Sándor, a Portfolio Csoport kereskedelmi igazgatója.

További információkat a Portfolio Csoport médiaajánlatában találhat, vagy keresse közvetlenül értékesítő kollégáinkat!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF