1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
11
Junior Primánk van
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
FŐOLDALHÍREK A Portfolio Csoport nyerte a 12. Coop Rallyt
Portfolio Csoport 2017. szeptember 18. 12:04

A Portfolio Csoport nyerte a 12. Coop Rallyt

A Portfolio Csoport nyerte a 12. Coop Rallyt: kollégáink a médiacsapatok versenyében lettek elsők.

A szakmai rendezvény ebben az évben Magyarország északkeleti tájain látogatott meg több élelmiszeripari szereplőt, amelyek hosszú távú partnerségben dolgoznak az áruházlánccal.

A rendezvény alkalmával a közel 300 résztvevő kilenc állomást látogatott meg, 735 kilométert megtéve Magyarország északkeleti tájain. A mára már hagyományossá vált rendezvényen élelmiszer-feldolgozó cégeket mutatnak be a résztvevőknek azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a hazai élelmiszer-előállítás értékeire, és a magyar termékek vásárlásának fontosságára.

Nyíri Sándor (Portfolio), Pekó László (Coop), Tóth Géza (Coop), Orosz Márton (Portfolio)
Nyíri Sándor (Portfolio), Pekó László (Coop), Tóth Géza (Coop), Orosz Márton (Portfolio)


Az Idei Coop Rallyn a résztvevők többféle üzemet, így például tejipari, húsipari feldolgozót, malomipari céget, új logisztikai központot, valamint két üzletet látogattak meg. A rendezvény ismételten lehetőséget biztosított, hogy a résztvevők megtekintve több üzemet, megismerkedhettek, az azokban zajló élelmiszer-előállítás folyamatával.

A rallyn 100 autó indult. Kollégáink, Nyíri Sándor key account manager és Orosz Márton tartalomfejlesztési igazgató a 90-es rajtszámmal indulva nyerték meg a médiacégek versenyét. A beszállítók között az Ital Magyarország Kft. csapata lett az első.