10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1300
résztvevő volt az Agrárszektor 2022-n
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
450 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
10
Junior Primánk van
Naponta 120
cikket biztosan írunk
FŐOLDALHÍREK Már rendelhető az agrárszektor.hu 2017-es évkönyve
Portfolio Csoport 2017. december 19. 11:07

Már rendelhető az agrárszektor.hu 2017-es évkönyve

A Portfolio és az agrárszektor.hu ismét egyedülálló portrésorozattal rukkolt elő a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségét felvonultató kiadványában, amelyben idén is a hazai agrárium csúcsvezetőiről, az agrobiznisz topmenedzsereiről, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozókról olvashat.

A kiadvány célja idén is az volt, hogy az ágazat legmeghatározóbb arcainak és legmarkánsabb trendjeinek számbavételével a magyar élelmiszer-gazdaság aktuális és hiteles lenyomatát alkossa meg. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok. Egy biztos, a hazai agrárium minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat és érdekes sztorikat.


Hogy kik az agrárium legbefolyásosabbjai? Egyeseknek agrármágnások, zöldbárók, nagytőkés agrároligarchák, másoknak zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetők, sikeres vállalkozók vagy szaktekintélyek. Az 50 legbefolyásosabb hazai agrárszemélyiség portréját böngészve kirajzolódik néhány egyértelmű üzenet. Olyan kulcsszavak köszönnek vissza, mint a globalizáció, a klímaváltozás, a koncentráció, a digitalizáció, a generációváltás és az integráció. Trendek, hatások, melyek alól senki nem vonhatja ki magát. A kérdés csak az, hogyan reagálnak rájuk a magyar agráriumot alapjaiban formáló üzleti döntéshozók és elismert véleményvezérek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről, és térképezze fel üzleti stratégiáikat első kézből!

A magazin nem csupán toplista, hanem ágazati évkönyv is egyben, így a lehető legszélesebb spektrumban dolgozza fel a magyar agrárszektor legfontosabb ügyeit - legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekről, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésről, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy precíziós gazdálkodásról. Szakcikkek, interjúk, elemzések egy helyen, mindenről, ami 2017-ban a leginkább foglalkoztatta a magyar agráriumot.

A kiadvány megvásárolható Portfolio könyvesboltban, az újságárusoknál és a nagyobb kiskereskedelmi áruházakban.