15X
biztosan nyilatkozunk hetente
120
cikket biztosan írunk naponta
10
Junior Primánk van
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
1300
résztvevő volt az Agrárszektor 2022-n
40
elemző írja a Portfolio-t
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
450 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK A Portfolio Csoport értékesíti az Infostart.hu felületeit
Portfolio Csoport 2017. december 20. 09:52

A Portfolio Csoport értékesíti az Infostart.hu felületeit

Infostart.hu néven folytatja január 1-től Magyarország egyik legelső hírportálja, a korábbi inforadio.hu. Ezzel párhuzamosan stratégiai együttműködés keretében 2018. január 1-től a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) értékesíti az Infostart.hu hírportál felületeit.

 

Az Infostart.hu oldalon a tárgyilagosság már olvasható is – hiteles, megbízható és releváns hírszolgáltatást kínál a nap 24 órájában azoknak, akik valóban csak a hírekre kíváncsiak, hogy önálló véleményt alkothassanak. Ezért az Inforádióval együttműködve - a hírrádiótól megszokott tárgyilagos és megbízható megközelítésben - friss hírekkel, szakértői elemzésekkel, exkluzív interjúkkal szolgálja ki az olvasóközönséget. A napi hírfolyam mellett egyedi audio- és videotartalmakat kínál az oldal, az okosrádió-felületen letölthetők a legfrissebb politikai, gazdasági, sport-, időjárási vagy közlekedési hírek, és a tematikus magazinműsorok teljes, kereshető hangtárát is megtalálhatják egyetlen platformon a tartalomfogyasztók.

„Célunk, hogy az újrapozicionált és megújult hírportál valamint a Portfolio Csoport gazdasági és híroldalai együttesen egy koncentrált prémium ügyfélszegmens elérését biztosítsák a hirdetőknek olyan tartalmi környezetben, amely minőségét és szakmai megközelítését tekintve egyedülálló a magyar piacon” – monda el az együttműködéssel kapcsolatban Módos Márton, az InfoRádió Kft. vezetője.

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Rendezvény ÁSZF | Pályázatok