29
Portfolio Klub volt tavaly
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
170 ezren
követnek minket a Facebookon
90-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
75
konferenciát rendeztünk 2018-ban
6
Junior Prima-díjas újságírónk van
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
20 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK BÉT: Az év adatszolgáltatója a Portfolio - TeleTrader
Portfolio Csoport 2018. január 19. 10:32

BÉT: Az év adatszolgáltatója a Portfolio - TeleTrader

Január 18-án rendezték a BÉT Legek 2017 díjátadót, ahol a Budapesti Értéktőzsde értékelte a tőkepiac kiemelkedő teljesítményeit és szereplőit.

Az év adatszolgáltatója - negyedik alkalommal - a Portfolio-TeleTrader Kft. lett. A cég lakossági ügyfelek számára kedvező áron elérhető, valós idejű magyar és nemzetközi részvény-és devizaárfolyamokat biztosít, intézményi ügyfeleit pedig professzionális tőkepiaci hír-és adatterminállal, valamint nyers adatokkal szolgálja ki.

A díj értékét mutatja, hogy a BÉT menedzsmentje és szakértői döntöttek a hazai piac legjobbjairól, többek között az adatszolgáltatás területén is.


A Portfolio-TeleTrader több ezer retail ügyfelet és közel 50 intézményi partnert szolgál ki, és retail területen - azaz a lakossági ügyfelek körében - piacvezető Magyarországon.

A cég, mint a Budapesti Értéktőzsde hivatalos adatszolgáltója (vendora), 1992 óta szolgáltat valós idejű, késleltetett, valamint nap végi kereskedési adatokat, híreket, terminálos alkalmazásokat intézményi és magánszemély ügyfelei számára. Intézmények számára egyedi, webes pénzügyi modulok fejlesztését is végzik.

A cég tulajdonosa 49%-ban a Portfolio Csoport, valamint az osztrák Teletrader Software GmbH.

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF