11
Junior Primánk van
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
FŐOLDALHÍREK BÉT: Az év adatszolgáltatója a Portfolio - TeleTrader
Portfolio Csoport 2018. január 19. 10:32

BÉT: Az év adatszolgáltatója a Portfolio - TeleTrader

Január 18-án rendezték a BÉT Legek 2017 díjátadót, ahol a Budapesti Értéktőzsde értékelte a tőkepiac kiemelkedő teljesítményeit és szereplőit.

Az év adatszolgáltatója - negyedik alkalommal - a Portfolio-TeleTrader Kft. lett. A cég lakossági ügyfelek számára kedvező áron elérhető, valós idejű magyar és nemzetközi részvény-és devizaárfolyamokat biztosít, intézményi ügyfeleit pedig professzionális tőkepiaci hír-és adatterminállal, valamint nyers adatokkal szolgálja ki.

A díj értékét mutatja, hogy a BÉT menedzsmentje és szakértői döntöttek a hazai piac legjobbjairól, többek között az adatszolgáltatás területén is.


A Portfolio-TeleTrader több ezer retail ügyfelet és közel 50 intézményi partnert szolgál ki, és retail területen - azaz a lakossági ügyfelek körében - piacvezető Magyarországon.

A cég, mint a Budapesti Értéktőzsde hivatalos adatszolgáltója (vendora), 1992 óta szolgáltat valós idejű, késleltetett, valamint nap végi kereskedési adatokat, híreket, terminálos alkalmazásokat intézményi és magánszemély ügyfelei számára. Intézmények számára egyedi, webes pénzügyi modulok fejlesztését is végzik.

A cég tulajdonosa 49%-ban a Portfolio Csoport, valamint az osztrák Teletrader Software GmbH.