1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
24 éve
piacvezető a Portfolio
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
11
Junior Primánk van
Naponta 120
cikket biztosan írunk
FŐOLDALHÍREK Ki az 50 legfontosabb szereplője a magyar ingatlanpiacnak?
Portfolio Csoport 2018. január 19. 09:57

Ki az 50 legfontosabb szereplője a magyar ingatlanpiacnak?

Már kapható az újságárusoknál és a Portfolio könyvesboltban a magyar ingatlanpiac egyik legfontosabb, évösszegző kiadványa.

Az ingatlanpiac szárnyalása 2017-ben is folytatódott, a gyors felívelés azonban újfajta kockázatokat hozott. Az építőipari kapacitással és a munkabérekkel kapcsolatos problémák miatt a projektek folyamatosan drágulnak, ami gyakran a fejlesztőket is újratervezésre kényszeríti. Ez azonban nem szab gátat a beruházásoknak, a következő években több tízezer új építésű lakás, félmillió négyzetméternél is több modern irodaterület, ezret meghaladó 4 és 5 csillagos szállodai szoba, logisztikai csarnokok és hatalmas új székházak – Telekom, MOL, OTP – készülhetnek el.


Az 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között most is jelen vannak a legnagyobb cégek képviselői, az ismert nevek mellé azonban egyre több új versenytárs zárkózik fel.

A kiadvány a megszokott alapossággal és szakmai felkészültséggel mutatja be a hazain ingatlanpiac megújuló és átalakuló terepét, és azokat az új szereplőket, akiket az elmúlt hónapok hoztak a hazai forgatagba.

"Az 50 legbefolyásosabb hazai ingatlanpiaci szereplő között természetesen megtalálhatjuk stabilan a legnagyobbakat, akik a válság alatt is évekig aktívak tudtak maradni mint legaktívabb fejlesztők, és akik mellé mára új versenytársak zárkóztak fel, a nehéz időkben is rendíthetetlen tanácsadók, az egyre „éhesebb” finanszírozók, a biztonságot a magas hozammal vegyítve vadászó befektetők vagy a rendszer hatékony fenntartásában komoly szerepet vállaló üzemeltetők." - mondta el Ditróy Gergely felelős szerkesztő.

A kiadványból természetesen a 2017-es év legfontosabb piaci eseményeit is megismerhetjük, szó esik benne többek között az e-kereskedelemről, lakáspiacról-és kiadásról, és természetesen az ágazatot érintő munkaerőhiányról is.

Portfolio Ingatlanmagazin – Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon megrendelhető a Portfolio könyvesboltban és kapható az újságárusoknál.