24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
40
elemző írja a Portfolio-t
Naponta 120
cikket biztosan írunk
FŐOLDALHÍREK Infostart: új forma, friss tartalom
Portfolio Csoport 2018. április 6. 11:30

Infostart: új forma, friss tartalom

Infostart: a 2018-as évet már új néven indította Magyarország egyik legelső hírportálja, a korábbi inforadio.hu. Az oldal márciustól megújult formában és friss tartalommal várja az olvasókat.

A fejlesztés egyik legfontosabb eleme, hogy az új portálon a korábbiaknál jelentősen több hír, kép, galéria, hanganyag és videó található – könnyen átlátható és befogadható környezetben: a tartalom egyedülállóan informatív, az új formátum pedig igazodott ehhez.

Az új oldalt a friss és objektív tartalmak, a hírek széles skálája jellemzi, és azok számára is vonzó lehet, akik a fontos interjúkat, illetve hosszabb, exkluzív beszélgetéseket keresik. 

A fejlesztések mellett a klasszikus tartalmak is megmaradnak

"Az Infostarton hiteles, megbízható és releváns hírszolgáltatást kínálunk a nap 24 órájában azoknak, akik valóban csak a hírekre kíváncsiak, hogy önálló véleményt alkothassanak. Az InfoRádióval együttműködve - a hírrádiótól megszokott tárgyilagos és megbízható megközelítésben - friss hírekkel, elemzésekkel, interjúkkal informáljuk az olvasókat, de teljesen új vizuális környezetben, és jóval több cikket, audiovizuális tartalmat készítünk" - mondta Erdei Tamás, az oldal felelős szerkesztője.

Az olvasók a címlapon több cikket találnak, színes, áttekinthető formátumban, a legfontosabb, legnagyobb érdeklődésre számot tartó témákat pedig külön is láthatják, az oldalak fejlécében. A cikkek megjelenése is frissült, megjelennek a címlap legolvasottabb témái, és elérhetők az oldal aktuális hírei is.


Az új portálon külön dobozt kapott az InfoRádió: itt megtalálhatók a hírrádió legnépszerűbb műsora, az Aréna interjúi, visszahallgathatók és nézhetők a korábbi riportok, elérhető a tematikus magazinműsorok teljes, kereshető hangtára, ahonnan akár le is tölthetők az adások, és közvetlenül elérhető az InfoRádió YouTube-csatornája is. Megmaradt a kedvelt okosrádió-felület, ahol az élő adás mellett továbbra is meghallgathatók a legfrissebb politikai, gazdasági, sport-, időjárási vagy közlekedési hírek.

Az infostart.hu-n hozzáférhető a rádió teljes hangarchívuma, és a korábbi, több mint 300 ezer cikk is.

Az átalakítással párhuzamosan stratégiai együttműködés keretében 2018. január 1-től a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) értékesíti az Infostart.hu hírportál felületeit. Az együttműködés célja, hogy az újrapozicionált és megújult hírportál valamint a Portfolio Csoport gazdasági és híroldalai együttesen egy koncentrált prémium ügyfélszegmens elérését biztosítsák a hirdetőknek olyan tartalmi környezetben, amely minőségét és szakmai megközelítését tekintve egyedülálló a magyar piacon.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség az infostart.hu-n: keresse a Portfolio Csoport értékesítő munkatársait!