40
elemző írja a Portfolio-t
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK TOP15: a legolvasottabb oldalak között a Portfolio
Portfolio Csoport 2018. április 10. 12:27

TOP15: a legolvasottabb oldalak között a Portfolio

Rekordot döntött a Portfolio: a hivatalos adatok szerint bekerült a TOP10 legolvasottabb hírportál és a TOP15 leglátogatottabb magyar oldal közé.

Az elmúlt napokban rekordot döntött a Portfolio Csoport és a Portfolio olvasottsága is. A Gemius belföldi adataiból kiderül, hogy

  • a Portfolio április 9-én, hétfőn 1 036 538 Page view-t ért el;

  • a Portfolio Csoport oldalai (Portfolio, Pénzcentrum, agrárszektor.hu) ugyanezen a napon 359 ezer Real user-t értek el (a belföldi látogatók körében);

  • hétfőn, a választás másnapján 400 612 fő volt a Portfolio Csoport egyedi látogatószáma (Real user), belföldi és külföldi összesítésben.

Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója elmondta, hogy a számokból az látszik, hogy nem csak a választás hírei növelték meg az olvasottságot, hanem a Portfolio-tól megszokott egyedi elemzések, piaci és vállalati sztorik.

Csoportszinten pedig egyre meghatározóbb a Pénzcentrum olvasottsága: a vezető lakossági pénzügyi hírportál hónapról-hónapra tudja növelni látogatói számát. Ráadásul épp április 8-án, az országgyűlési választások napján döntött új rekordot Real user-ek tekintetében a Pénzcentrum úgy, hogy a választási hírekkel nem foglalkozott. Aznap 190 529 egyedi látogató kattintott az oldalra.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség a Portfolio Csoport oldalain: keresse értékesítő kollégáinkat!