170 ezren
követnek a Facebookon
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
75
konferenciát rendeztünk 2018-ban
legalább
80 cikket írunk naponta
90-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
6
Junior Prima-díjas újságírónk van
1000
résztvevő volt az Agrárszektor 2018-on
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
FŐOLDALHÍREK Mindenki a Portfolio-n követi a gazdasági híreket
Portfolio Csoport 2018. május 31. 12:17

Mindenki a Portfolio-n követi a gazdasági híreket

Az elmúlt hónapok legizgalmasabb időszakát éljük a világgazdaságban: pánik Olaszországban, pánik Törökországban, a gyors mozgások Európa és a világ számos régiójára kihatnak. Nincs ez másképp Magyarországon sem: rég volt ilyen gyenge a forint az euróval szemben.

A politikával, közélettel szemben sokkal hangsúlyosabbak most a gazdasági hírek: a számok azt mutatják, hogy a magyar olvasóközönség ezeket a híreket a Portfolio-n olvassa.

Az oldal látogatottsága jelentősen emelkedik a hírek hatására, a statisztikák több napon is 200 ezer feletti egyéni látogatót (Real user - a belföldi látogatók körében) mutatnak.

Míg az elmúlt hónapokban a látványosan növekedő olvasottságból az látszott, hogy a választás hírei mellett az egyedi elemzések, piaci és vállalati sztorik voltak a legfontosabbak, május végére a világgazdaságban tapasztalható bizonytalanság került középpontba. Természetesen olvasóink arra is kíváncsiak, hogy csapódik le az olasz vagy a török válság Magyarországon, milyen hatása lehet a forint árfolyamára, a tőzsdére, vagy a lakáshitelek kamatára. Ugyanakkor a felhasználókat továbbra is érdekli az uniós források sorsa, az amerikai gazdaságpolitika alakulása, valamint az ázsiai politikai változások is – mondta el Csiki Gergely lapigazgató.


A Portfolio folyamatosan tájékoztatja olvasóit a legfrissebb hírekről, aktuális árfolyamokkal, szakértői elemzésekkel kiegészítve. Nem véletlen az sem, hogy a szerkesztőségben egymásnak adják a kilincset a tévéstábok: előfordul, hogy a Portfolio elemzői naponta 5-6 interjút adnak, több alkalommal nyilatkoznak híradóknak és rádióműsoroknak, sokszor élő bejelentkezésben is.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség a Portfolio Csoport oldalain: keresse értékesítő kollégáinkat!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF