140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
FŐOLDALHÍREK Új helyszínen a LAKÁS 2018 Kiállítás
Portfolio Csoport 2018. október 7. 19:32

Új helyszínen a LAKÁS 2018 Kiállítás

Új helyszínen, a Hungexpón rendezik meg az őszi LAKÁS 2018 Kiállítást október 12-én, 13-án és 14-én – tájékoztattak a szervezők.

„Az őszi LAKÁS 2018 kiállítást úgy szerveztük, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy - a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők lesznek jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást” – mondta el Hegedűs Katalin, a Portfolio Csoport Rendezvényigazgatója.

A LAKÁS 2018 főszervezője hozzátette: a kiállítók visszajelzéseiből arra lehet számítani, hogy a közel 21%-os drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire. A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5%-os vagy 27%-os áfával vesznek meg egy új ingatlant.

A kiállításon a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeikkel lesznek jelen: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is kiállítanak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.

A rendezvény október 12-én, 13-án és 14-én 10 órától várja a látogatókat a Hungexpo F pavilonjában, a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (ezt az esemény hivatalos honlapján lehet megtenni). A LAKÁS 2018 társrendezvénye az OTTHONDesign Ősz lakberendezési kiállítás.


Azon látogatók között, akik a kiállítás ideje alatt, a helyszínen a játékban részt vevő ingatlanértékesítő kiállítók egyikénél új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, a szervezők kisorsolnak egy 1 millió forint értékű bankkártyát.