Naponta 120
cikket biztosan írunk
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK Az Év Honlapja-díjat kapott az Infostart.hu
Portfolio Csoport 2018. november 16. 10:10

Az Év Honlapja-díjat kapott az Infostart.hu

17. alkalommal rendezték meg Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre kétszáz nevezés érkezett.

A média kategóriában az idén elindított, új külsővel, portálmotorral és tartalommal megjelenő Infostart.hu kapta Az Év Honlapja elismerést.

A 12 tagú szakmai zsűri szerint az InfoRádió készítői által létrehozott, de önállóan működtetett portál mind a technikai megvalósítás, mind tartalmi megoldások tekintetében kiemelkedett a pályázók mezőnyéből.


"Az új hírportál mintaszerűen nyújtja mindazt, amit egy hírszolgáltatótól elvárunk, mindezt egyszerű, minden zavaró elemtől mentes designnal. Ami ritkaság, hogy a jelen felhasználói szokásokat és trendeket maximálisan követve, mobilon nem egyszerűen ugyanúgy, hanem talán még jobban is működik, mint asztali gépeken" - hangzott a zsűri értékelése.

Stratégiai együttműködés keretében 2018. január 1-től a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) értékesíti az Infostart.hu hírportál felületeit. Az Év Honlapja díjjal kitüntetett hírportál valamint a Portfolio Csoport gazdasági és híroldalai együttesen egy koncentrált prémium ügyfélszegmens elérését biztosítják a hirdetőknek olyan tartalmi környezetben, amely minőségét és szakmai megközelítését tekintve egyedülálló a magyar piacon.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség az infostart.hu-n: keresse a Portfolio Csoport értékesítő munkatársait!