24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
40
elemző írja a Portfolio-t
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
FŐOLDALHÍREK Prima Primissima díjat kapott a Portfolio
Portfolio Csoport 2018. december 10. 12:06

Prima Primissima díjat kapott a Portfolio

December 8-án Budapesten kiosztották a 2018-as Prima Primissima díjakat. A Portfolio Prima Primissima díjas lett, magyar sajtó kategóriában.

Idén tizenhatodik alkalommal adták át a Prima Primissima díjakat. A Demján Sándor által, a Vállalkozók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban alapított elismerés célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Az OTP Bank immár hat éve tartja fenn a díjat, amelyet egyedülálló társadalmi elfogadottság, figyelem és elismerés övez.

A díjakat tíz kategóriában adják át: magyar irodalom, magyar színház és filmművészet, magyar képzőművészet, magyar tudomány, magyar oktatás és köznevelés, magyar építészet és építőművészet, magyar sajtó, magyar népművészet és közművelődés, magyar zeneművészet, illetve magyar sport. Kategóriánként megválasztott három-három Prima, azaz összesen harminc jelölt közül végül titkos szavazással kerül ki minden kategória Primissima-díjasa, valamint a publikum által odaítélt Prima Primissima Közönségdíj nyertese.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Prima Primissima díjat kapott a Portfolio, magyar sajtó kategóriában. Bán Zoltán, a Portfolio.hu gazdasági hírportál tulajdonos-vezérigazgatója átveszi a magyar sajtó kategória Prima Primissima Díját Csányi Sándortól, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnökétől, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatójától a fővárosi Müpában rendezett díjkiosztó gálaesten 2018. december 7-én. Középen Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt #primaprimissima #portfoliohu #portfolio #mupa #csanyisandor #parraghlaszlo #banzoltan #hungary #budapest #business #finance #award

Portfolio.hu (@portfolio.hu) által megosztott bejegyzés,


A Portfolio 2018-ban a magyar sajtó kategóriában Prima Primissima díjat kapott. A kategóriában Prima díjas lett Bősze Ádám műsorvezető, zenetörténész és a Rubicon történelmi folyóirat.

A Portfolio a legnagyobb magyar gazdasági hírportál, 19 éve meghatározó szereplője a hazai médiapiacnak.