6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
95-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1200
résztvevő volt az Agrárszektor 2019-en
21 éve
piacvezető a Portfolio
29
Portfolio Klub volt tavaly
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
75
konferenciát rendeztünk 2019-ben
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
FŐOLDALHÍREK Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban
Portfolio Csoport 2018. december 18. 12:08

Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban

Ötödik alkalommal lát napvilágot a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségét felvonultató kiadvány, amelyet az eddigiektől eltérő koncepció mentén szerkesztettek az agrárszektor.hu munkatársai.

Ágazati bontásban és fajsúlyuk szerinti sorrendben következnek a fontos személyiségek, így fény derül arra is, hogy kik azok a vállalkozók, akik az élelmiszer-gazdaság szinte minden pontján vezéregyéniségek. Bár az Opten nyilvántartása, a zöldítési támogatás összege és az ágazati szereplők segítségével összeállított lista élén nincs semmi meglepő, azonban a bontás most részletesebb, így a kisebb gazdasági súlyú, a saját szakmájukban mégis nagy nevek szintén helyet kaphattak a könyvben.

 
Fontos agrártörvények elfogadására kerül sor 2019-ben, amelyek a föld örökölhetőségére, a társasági formákra és az adózásra is hatással lesznek. Készül az új Közös Agrárpolitika, ami akár drasztikusan megváltoztathatja az egy cég által kezelt terület nagyságát, sőt, akár a tevékenységi körét is. Nagy-Britannia zajos válással hagyja el az európai közös piacot – vajon hogyan hat ez majd az öreg kontinens kereskedelmére? És ki lesz a globális vámháború győztese? Mindezek a témák szintén kibontásra kerülnek egy-egy elemzői cikkben.
 

A 144 oldalas kiadvány a tavalyi áron, 1490 forintért rendelhető meg.

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF