1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
11
Junior Primánk van
24 éve
piacvezető a Portfolio
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Naponta 120
cikket biztosan írunk
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK A legnagyobb hírportálok között az egy éves Infostart
Portfolio Csoport 2019. március 27. 22:15

A legnagyobb hírportálok között az egy éves Infostart

Több mint 150 ezer egyedi látogatója volt március 20-án az Infostart.hu hírportálnak, csaknem napra pontosan egy évvel az után, hogy új külsővel, tartalommal és technikai háttérrel elindult. A hírportál felületeit a Portfolio Csoport értékesíti.

Tavaly március közepén teljesen új portálmotorral, friss és a mai követelményeknek megfelelő dizájnnal, az olvasói igényekhez igazodó megoldásokkal jelent meg a hírportálok piacán az Infostart, és az internetes forgalmi adatok szerint gyorsan megkedvelték a hírfogyasztók.

Az első nagy próbája tavaly április 8-án az országgyűlési választás volt, az oldal bírta az olvasói rohamot, pedig 2018-ban aznap regisztrálták a legtöbb látogatót. Szintén nagy és tartós feladat volt a labdarúgó-világbajnokság több mint egy hónapos mérkőzéssorozatának a követése, amelyhez részletes statisztikákkal, adatokkal és egyedi címlappal szolgált a portál a gyarapodó olvasótábornak.


Tavaly a média kategóriában az új külsővel, portálmotorral és tartalommal megjelenő Infostart.hu kapta Az Év Honlapja elismerést. A 12 tagú szakmai zsűri méltatása szerint az InfoRádió készítői által létrehozott, de önállóan működtetett portál mind a technikai megvalósítás, mind tartalmi megoldások tekintetében kiemelkedett a pályázók mezőnyéből.

A testület kiemelte, hogy az oldal „a jelen felhasználói szokásokat és trendeket maximálisan követve, mobilon nem egyszerűen ugyanúgy, hanem talán még jobban is működik, mint asztali gépeken”. A reszponzív technológia révén a mobileszközökön is teljes mértékben elérhető az oldal minden írott és audiovizuális tartalma, sőt mostanra az olvasóinak mintegy fele a telefonja vagy táblagépe böngészőjében olvassa az Infostart híreit.

Egyre népszerűbb az Infostart YouTube-csatornája is, a feliratkozók száma dinamikusan növekszik, és egy év alatt több mint háromszorosára nőtt a követők tábora.

Az Infostart egyre több olvasót vonz, folyamatosan emelkedik az oldal látogatóinak a száma. A március hozta el az igazi áttörést, mert több napon is jóval több, mint százezer egyedi látogatója volt a hírportálnak, a rekord pedig március 20. volt, amikor több mint 151 ezren olvasták a cikkeit, és több mint 350 ezer oldalt nyitottak meg.

Stratégiai együttműködés keretében 2018-tól a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) értékesíti az Infostart.hu hírportál felületeit. A hírportál valamint a Portfolio Csoport gazdasági és híroldalai együttesen egy koncentrált prémium ügyfélszegmens elérését biztosítják a hirdetőknek olyan tartalmi környezetben, amely minőségét és szakmai megközelítését tekintve egyedülálló a magyar piacon.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség az Infostart.hu-n: keresse a Portfolio Csoport értékesítő munkatársait!