1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK Exkluzív megjelenés egy speciális cikkformátummal
Portfolio Csoport 2019. június 20. 10:18

Exkluzív megjelenés egy speciális cikkformátummal

Egyedülálló cikkformátummal bővült a Portfolio kínálata. A PR Layer olyan megoldás, ami garantáltan nem kerüli el az olvasó figyelmét.

A formátum lényege, hogy kattintás után a tartalom kiemelkedik az elhomályosodó háttérből, így az olvasó csak a hirdetői üzenetre figyelhet. A látványos layer a magyar online médiában is egyedinek számít, minden más felületnél nagyobb hatékonysággal juttatja el a hirdetői üzenetet.


A PR Layer tartalom erejét növeli, hogy egyedülálló módon több órán keresztül, folyamatosan megjelenik a Portfolio nyitóoldalán, a legfontosabb híreket közlő extra top mezőben.

A formátumban látványos

  • infografikák,
  • grafikonok,
  • speciális kiemelések,
  • idézetek is helyet kapnak.

A felület kiválóan alkalmas széles, nagy felbontású képek elhelyezésére, így például egyedi interjúk megjelenítésére is.

Az eddigi megjelenések statisztikái azt mutatják, hogy az olvasók kimondottan kedvelik az új megjelenést. Ez nem csak azt jelenti, hogy nyitottak az újdonságokra, hanem azt is, hogy nagy arányban olvassák végig azt a cikket, amivel ilyen egyedi formában találkoznak.

A PR Layer formátum exkluzív megjelenési lehetőséget kínál a hirdetőknek: további információért keresse bizalommal a Portfolio Csoport Sales csapatát!