140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
24 éve
piacvezető a Portfolio
500 ezren
követnek a Facebookon
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK A nagysikerű lakásvásár után office day-t szervez a Portfolio
Portfolio Csoport 2019. augusztus 28. 09:55

A nagysikerű lakásvásár után office day-t szervez a Portfolio

Néhány héten belül elindul az őszi rendezvényszezon, amire a Portfolio Csoport egy izgalmas újdonsággal is készül. A kiadócsoport egyedülállóan komplex office day-t szervez, ahol a vállalati szektor képviselői megismerhetik a legfrissebb irodafejlesztési trendeket.

"A Portfolio elemzői szerint az olyan témák, mint a digitális hatékonyság és a munkavállalók testi-lelki egészége ma már megkerülhetetlenek a versenyképességük megtartására vagy javítására törekvő vállalatok számára. A nagyobb cégek és a kkv-k is folyamatosan keresik azokat az eszközöket, amelyekkel előnyt szerezhetnek ebben a versenyben. Nekik szól a Big Office Day, ahol egy napig minden erről fog szólni, így bőven lesz lehetőségük arra, hogy munícióhoz jussanak” - mondta Hegedűs Katalin, a Portfolio Csoport rendezvényigazgatója.

Amikor ideális irodai környezetről beszélünk, jóval többről van szó, mint a berendezésekről vagy a falak színéről. Az elvárásokat jelentősen átalakítják az olyan trendek, mint a wellbeing, a fenntarthatóság, a digitalizáció vagy az agilis munkakörnyezet. Mindez számos kérdést vet fel:

  • Milyen irodai terek segítik a hatékony együttműködést?
  • Hogyan költözzön át egy vállalat a felhőbe?
  • Milyen szoftverekkel mérhető az otthoni munkavégzés hatékonysága?
  • Hogyan felelhet meg egy munkáltató az Y és a Z-generáció elvárásainak?

Ezekre is mind választ ad november 20-án a Big Office Day, amely nemcsak egy kiállítás: tematikus konferenciák és szemináriumok keretében a legjelentősebb cégek vezetői és szakértői osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a Groupama Arénában.

Bővebb információt ide kattintva találhat.

Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresse a Portfolio Csoport sales munkatársait!