500 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
FŐOLDALHÍREK Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!
Portfolio Csoport 2024. február 8. 15:30

Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!

Az elmúlt években folyamatosan bővült a Portfolio által követett hírek tematikája. Új kollégák csatlakoztak a szerkesztőséghez, több értékes elemzést és naprakész, fontos anyaggal találkozhatnak az olvasók. Új rovatok is indultak, a szerkesztőség aktívan foglalkozik geopolitikával, biztonságpolitikával, közben a befektetési termékek szélesebb portfólióját fedi le. Ez a trend vezetett többek között oda, hogy közel 5 év után frissült a Portfolio címlapja, cikkoldalai és egyes aloldalai. A cél, hogy a fejlesztéssel még több hírrel, információval, adattal szolgálják ki a napi több százezres olvasóközönséget, és új olvasók felé nyissanak.

A változások nyomán a címlap jobban áttekinthetővé válik mindenki számára, a fontos, a népszerű és a friss híreket is azonnal megtalálják az olvasók.

Fontos változás, hogy - azon túlmenően, hogy az egész oldal szélesebb lett a modern elvárásokhoz igazodva - változatosabb lett az egész címlap, a kiemeléseknek köszönhetően egyszerre jobban áttekinthető, dinamikusabb az oldal. A napon belül megszülető, száznál is több írás, elemzés, friss cikkek folyamatosan megtalálhatóak oldalon, érdemes ezért az egész címlapot böngészni.

 

Hangsúlyos pozíciót kapnak a kezdőoldalon mostantól a legértékesebb elemzése, a Signature cikkek, melyek az oldal előfizetői programjának keretében hozzáférhetőek.

Változatlanul elérik a címlapról az érdeklődők a legfontosabb árfolyamokat, legyenek azok a devizapiacok, vagy épp a részvénypiacok, kriptoeszközök. A címlapon található árfolyamközpontban minden lényeges információt, azonnali trendet leolvashatnak, de akit még részletesebb árfolyaminformációk érdekelnek, azok számára elérhetők az egyes befektetési termékek egyedi árfolyampanel oldalai, a devizaárfolyamok követése érdekében a deviza rovat oldal, vagy az árfolyam aloldal.

A saját területükön a legnevesebb hazai és külföldi szakértők cikkeit tartalmazó On The Other Hand rovatunk is nagyon népszerű az olvasók körében, nem véletlen, hogy kiemelt helyet kapott ez a blokk a címlapon. Folyamatosan bővül a Portfolio Vélemény rovata, amely 2024-ben már több gazdasági, közgazdasági, szakmai diskurzusnak is helyet adott.

Ahogyan a Portfolio konferenciái is megkerülhetetlenek a saját területükön, úgy a rendezvényeinket ajánló cikkek, oldalak is fontos szerepet kapnak a címlapon.

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio sales csapatát!