1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
500 ezren
követnek a Facebookon
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
40
elemző írja a Portfolio-t
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK A Portfolio a választási olvasottság egyik legnagyobb nyertese
Portfolio Csoport 2024. június 10. 15:57

A Portfolio a választási olvasottság egyik legnagyobb nyertese

2024-ben is kiemelkedő a Portfolio olvasottsága. A magyar gazdasági hírportál a legnagyobb oldalak elitmezőnyében szerepel, a június 9-i választás is magas olvasottsági számokat hozott.

A Portfolio olvasottságában kiemelt szerepet játszott, hogy a magyarokat nagyon foglalkoztatja az, milyen politikai, gazdasági hatása lehet az Európai Parlamenti választásnak, hogyan hat ez saját megtakarításaikra, hiteleikre, munkahelyeikre, a forint árfolyamára, vagy akár a benzin árára. Ezzel párhuzamosan az orosz-ukrán háború és a közel-keleti válság is a legolvasottabb témák között szerepel.

Kiemelt jelentősége van azoknak a tartalmaknak, amik a választás után várható gazdaságpolitikai lépéseket vizsgálják. Mindezt úgy, hogy az olvasók elvárják a hiteles tájékoztatást, a valóban szakértő elemzői véleményeket.

A választás napján a Portfolio-t választották az olvasók

Június 9-e fontos nap volt a híroldalak versenyében is: az önkormányzati és az EP-választás napjaink legfontosabb politikai eseményének tekinthető, ez a nap szimbolikus jelentőségű a híroldalak rangsorában is.

A Portfolio a 24.hu-t, a Telexet, az Origo-t, HVG-t és a 444-et is megelőzve a 3. helyen végzett június 9-én a teljes lakosság körében, a Gemius/DKT adatai szerint, 717 808 oldalletöltéssel.

A hírportált csak az Index és a Blikk előzte meg. A valós felhasználók száma (RU) meghaladta a 3,3 milliót.

A Portfolio a kiemelt érdeklődésre tekintettel külön oldalt szentelt a 2024-es választásnak, ahol az olvasók megtalálhatták az aktuális cikkek, hírek, elemzések mellett az interaktív térképeket és választókörzeti eredményeket is.

A kiemelkedő olvasottság a választás utáni napokban is folytatódik: június 10-én a Portfolio a 4. legolvasottabb oldal volt Magyarországon, 821 236 oldalletöltéssel.

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio Sales csaptát!