10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK Folyamatos fejlesztések és látogatói csúcs az Infostartnál
Portfolio Csoport 2019. október 22. 15:55

Folyamatos fejlesztések és látogatói csúcs az Infostartnál

2018-ban teljesen új portálmotorral, friss és a mai követelményeknek megfelelő dizájnnal, az olvasói igényekhez igazodó megoldásokkal jelent meg a hírportálok piacán az Infostart, és az internetes forgalmi adatok szerint gyorsan megkedvelték a hírfogyasztók.

A hírportál sorra dönti az olvasottsági rekordokat: október 13-án, az önkormányzati választás napján történetének legmagasabb látogatottságát érte el: 293 087 egyedi látogató 763 191 oldalt töltött le, de a voksolás másnapján is több mint 200 ezren tájékozódtak az Infostarton, és több mint 440 ezer oldalt nyitottak meg.

Az oldal látogatottsága folyamatosan emelkedik, a napi átlagos egyedi látogatószáma tartósan 110 ezer felett van, de volt olyan kiugró hónap, amikor elérte a 140 ezret. A havonta letöltött oldalak száma stabilan hatmillió felett jár, de sikerült már meghaladni a hétmilliós határt is. Az egyedi felhasználók száma meghaladja a havi 1,2 millió főt.

A látogatottság növekedését elsősorban tartalmi megoldásokkal segítjük, még több egyedi olvasni, nézni és hallgatni valót kínálunk olvasóinknak. A jelentős érdeklődésre számot tartó belpolitikai, közéleti, kulturális és sporteseményekkel kiemelten foglalkozunk, egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy visszatérnek az olvasók, és a tájékozódáshoz az Infostartot használják. Emellett folyamatosan fejlesztjük a portálmotort, hogy a felhasználói élményt tovább javítsuk, és minél több potenciális olvasóhoz juthassanak el a híreink - mondta el Erdei Tamás, az Infostart felelős szerkesztője. 

Stratégiai együttműködés keretében a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) értékesíti az Infostart felületeit. Az Év Honlapja díjjal kitüntetett hírportál valamint a Portfolio Csoport gazdasági és híroldalai együttesen egy koncentrált prémium ügyfélszegmens elérését biztosítják a hirdetőknek olyan tartalmi környezetben, amely minőségét és szakmai megközelítését tekintve egyedülálló a magyar piacon.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség az infostart.hu-n: keresse a Portfolio Csoport értékesítő munkatársait!