Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK Rekordolvasottság a Pénzcentrumnál március közepén
Portfolio Csoport 2020. március 21. 16:00

Rekordolvasottság a Pénzcentrumnál március közepén

Rekordolvasottságot produkál a Pénzcentrum: a Portfolio Csoporthoz tartozó gazdasági hírportál a TOP10-es mezőnyhöz közelít.

A március 19-i 485 683 RU szám (napi egyedi látogatószám, a Gemius adatai alapján) minden eddigi csúcsot felülmúlt a Pénzcentrumnál.

Ez azt jelenti, hogy a csütörtöki napon a Pénzcentrum volt a 12. legolvasottabb portál Magyarországon, a hivatalos statisztika szerint.

"A Portfolio Csoporthoz tartozó gazdasági híroldal olvasottsági adataiból egyértelműen látszik, hogy a magyarokat nagyon foglalkoztatja az, milyen gazdasági hatása lehet a globális vírusválságnak, hogyan hat ez saját pénzügyeikre - hiteleikre, megtakarításaikra, vagy munkahelyeikre" - mondta el Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője.

"
Cikkeinkben gyakorlati tanácsokat és szakértői véleményeket kaphatnak olvasóink minden, a vírushelyzethez kapcsolódó pénzügyi témában. Természetesen a legfrissebb híreket is közöljük, elsősorban gazdasági, pénzügyi szemmel" - tette hozzá.

A vezető szerkesztő szerint a következő hetekben több újdonsággal, fejlesztéssel is találkozhatnak a Pénzcentrum olvasói.

A Pénzcentrum Magyarország egyik legolvasottabb gazdasági hírportálja. Az immár másfél évtizede meghatározó médium célja, hogy hiteles forrásként, közérthetően segítse a gazdasági-pénzügyi döntéshozatalt. A Pénzcentrum nélkülözhetetlen hírforrás, melyen a családok és kisbefektetők éppúgy megtalálják a legfrissebb, edukatív jellegű írásokat, mint az üzleti döntéshozók a magas színvonalú, szakmai elemzéseket.

A médiacsoport meghatározó hírportáljainak – Portfolio, Pénzcentrum, Infostart - olvasottsága rendkívül magas, az elmúlt hetekben alig volt olyan nap, amikor ne dőlt volna meg az olvasottsági rekord.

 

Hirdetési lehetőségekért, médiaajánlatért kereresse a Portfolio Sales csapatát!