1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
500 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
24 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK Junior Prima Díjat kapott a Portfolio elemzője
Portfolio Csoport 2020. szeptember 25. 08:55

Junior Prima Díjat kapott a Portfolio elemzője

A Junior Prima díj Sajtó kategóriájának díjában részesült idén a Portfolio elemzője, Pásztor Roxána. Kollégánk a Portfolio munkatársai közül nyolcadikként vehette át a rangos elismerést.

Roxána kiemelt szakmai területei közé tartozik az ingatlanpiac, ezen belül is a lakóingatlanok, a kereskedelmi ingatlanok és a városok fenntartható, energiahatékony, ám az üzleti racionalitásokkal összeegyeztethető és fenntartható fejlesztései és üzemeltetésük.

 

Az elemzéseken túl, pedig számtalan szakmai interjút is készített az ingatlanpiac befolyásos szereplőivel. A téma komplexsége és iparágakon átívelő jelentősége okán pedig egyre jobban kristályosodtak ki számára is egy teljesen új tematikájú szakmai esemény megrendezésének a körvonalai. Hosszú hónapok előkészítő munkája után, a Sustainable World konferencia szakmai vezetőjeként, egy egész napos, a hazai piac legfontosabb szereplőit felvonultató, a fenntarthatóságot a fókuszba helyező eseményt szervezett.

A mostani díjazással nyolcadik alkalommal lett a Portfolio egyik munkatársáé a rangos elismerés: a korábbi években Weinhardt Attila, Palkó István, Csiki Gergely, Turzó Ádám, Árgyelán Ágnes, Hornyák József és Huszák Dániel kapott Junior Prima díjat. Ma is mindannyian a Portfolio szerkesztőségének munkatársai.

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Díjat Demján Sándor alapította 2003-ban és azóta is kifogyhatatlan a magyar nép kultúrában, tudományban kiemelkedőt alkotó rétege. Ők azok, akik példát állítanak elénk szakmai és emberi szempontból is.

2007-ben született meg a döntés az alapítók részéről, hogy a fiatalok között is jutalmazni kívánják a legkiemelkedőbbeket. A díj segítséget és további ösztönzést kíván nyújtani szakmai céljaik megvalósításához.