40
elemző írja a Portfolio-t
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
24 éve
piacvezető a Portfolio
500 ezren
követnek a Facebookon
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK A várakozásokon felül teljesít a megújult Pénzcentrum
Portfolio Csoport 2021. május 20. 09:37

A várakozásokon felül teljesít a megújult Pénzcentrum

Április elején újult meg a Pénzcentrum: a 2005-ben indult, közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal olvasói a friss külső mellett számos hasznos funkcióval és szolgáltatással találkozhatnak.

A megújult oldal az elmúlt másfél hónapban várakozásokon felül teljesít: májusban több olyan nap is volt, amikor a második legolvasottabb gazdasági hírportál helyet is megszerezte, május 18-án pedig a magyar honlapok között a 12. helyig jutott, 370 ezer RU-val (Real User - napi egyedi belföldi látogatószám, a Gemius adatai alapján).

Ez azt jelenti, hogy több olyan nap is volt, amikor a Portfolio Csoport hírportáljai, a Portfolio és a Pénzcentrum vezették a legolvasottabb gazdasági hírportálok listáját, és mindkét oldal a TOP 15-ben szerepelt.

A Pénzcentrum célja, hogy hiteles forrásként, közérthetően segítse a gazdasági-pénzügyi döntéshozatalt. Precíz szakmai hátterű hírforrás, melyen a családok és kisbefektetők éppúgy megtalálják a legfrissebb, edukatív jellegű írásokat, mint az üzleti döntéshozók a magas színvonalú szakmai elemzéseket.

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio Sales csapatát!