29
Portfolio Klub volt tavaly
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
2018-ban
indult a HelloVidék
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
900
résztvevő volt az Agrárszektor 2020-on
280 ezren
követnek a Facebookon
7
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
32
elemző írja a Portfolio cikkeit
FŐOLDALHÍREK Új korszak: karbonsemlegesek és akadálymentesek a Portfolio konferenciái
Portfolio Csoport 2021. október 7. 10:41

Új korszak: karbonsemlegesek és akadálymentesek a Portfolio konferenciái

Portfolio eddig is nagy figyelmet fordított a környezeti terhelés minimalizálására, most pedig, a karbonlábnyom kiszámítása után, a Strive – és különböző széndioxid-semlegesítő hatású projektek – segítségével karbonsemlegessé tettük konferenciáinkat.

Azt kivitelezni, hogy egy cégnek egyáltalán ne legyen károsanyag-kibocsátása, szinte lehetetlen, azonban ha egy cég felelősséget akar vállalni környezetéért, ma már megoldható, hogy nettó kibocsátását tulajdonképpen nullára redukálja. A Portfolio minden tőle telhetőt megtesz, hogy a jövőben minimalizálja a karbonlábnyomát és elérhessük a 2050-re kitűzött értéket.

Cégcsoportunk számára fontos, hogy rendezvényeink inkluzívak legyenek, ezért törekszünk rá, hogy akadálymentesen megközelíthető helyszíneket válasszunk, hogy biztosítsuk a fizikai akadálymentességet és siketeknek és hallássérülteknek igény esetén infokommunikációs eszközöket és megoldásokat biztosítsunk az Access4you-val egy ideje tartó együttműködést új szintre emelve.

A Portfolio az első olyan konferenciarendező, amely a társadalmi inklúzió iránt elkötelezetten, akadálymentes védjeggyel tanúsítja konferenciái helyszíneit és a rendezvényeket.

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Pályázatok