1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
40
elemző írja a Portfolio-t
24 éve
piacvezető a Portfolio
500 ezren
követnek a Facebookon
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK BÉT Legek 2021: az Év Adatszolgáltatója a Portfolio-Teletrader!
Portfolio Csoport 2022. február 24. 12:05

BÉT Legek 2021: az Év Adatszolgáltatója a Portfolio-Teletrader!

2022 februárjában ismét megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a tőkepiac kiemelkedő teljesítményeit díjazó gáláját, a BÉT Legeket. A több mint két évtizedes múlttal rendelkező eseményre a BÉT új székházában került sor.

A Budapesti Értéktőzsde több mint húsz éve, minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. A legtöbb kategóriában kvantitatív módszertan (például forgalmi adatok) alapján lesz eredmény és kerülnek díjazásra a legjobbak. Az év hazairészvény-kereskedési platformja kategóriánál a beérkezett pályázatok, valamint a felhasználók értékelése alapján állapítják meg a győztest.

2021-ben Az Év Adatszolgáltatója a Portfolio Teletrader Kft. lett. A Portfolio-Teletrader a Portfolio Csoport és a több évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkező, osztrák baha GmbH tőzsdei adatszolgáltatással és webes pénzügyi alkalmazások fejlesztésével foglalkozó közös vállalata.

A vállalat a Budapesti Értéktőzsde hivatalos vendoraként 1992 óta bankok, befektetési szolgáltatók, nagyvállalatok, professzionális és magán felhasználók részére biztosít belföldi és nemzetközi valós idejű, késleltetett, valamint historikus árfolyamadatokat különböző eszközökön keresztül.

A Portfolio-Teletrader a legfrissebb technológiákat és szabványokat használva, számos megoldást nyújt az adatfelhasználás széles körében. Professzionális adat- és hírterminált biztosít befektetési tanácsadók, privát bankárok és alapkezelők számára, valós idejű és historikus adatokkal, hírekkel, elemző eszközökkel szolgáljuk ki partnereit.

Megoldásokat kínál továbbá nyersadat-szolgáltatás terén bankoknak, tőzsdei kibocsátóknak, nagyvállalatoknak, műsorszolgáltatóknak egyedi igényteljesítés mellett.