10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
FŐOLDALHÍREK Megérkezett a Pénzcentrum új applikációja!
Portfolio Csoport 2023. május 23. 09:58

Megérkezett a Pénzcentrum új applikációja!

Új mobilapplikációt kínál olvasóinak Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja, a Pénzcentrum. A Portfolio Csoport híroldalának app-ja számos izgalmas funkcióval jelentkezik.

A Pénzcentrum Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja. Havonta közel 3 millió valós felhasználót ér el – számottevő részük okostelefonon, tableten követi a híreket. A hírportál a mobilról, tabletről olvasók számára most új eszközt kínál: letisztult, innovatív funkciókat rejtő mobilalkalmazással jóval gyorsabban, személyre szabottan olvashatók a legfontosabb pénzügyi, gazdasági hírek.

Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re!


Új funkciók, izgalmas megoldások

  • Maradj fókuszban! A vezető anyagok összegyűjtve, egy helyen is elérhetők azok számára, akiket csak a lényeg érdekel.

  • Cikkek mentése egyszerűen: ha nincs idő elolvasni egy érdekes anyagot, később bármikor pótolható.

  • Friss hírek percről percre. Külön menüpontban követhetők a legfrissebb híreinket, így az olvasó nem marad le semmiről.

  • Rendkívüli hírek azonnal. Az applikáció használói feliratkozhatnak push értesítésekre, hogy azonnal értesülhetnek a legfontosabb hírekről.

  • Élő tőzsdei árfolyamok. Átfogó képet kaphatunk a legfontosabb árfolyammozgásokról, tőzsdei eseményekről.


Az applikáció egyik legérdekesebb funkciója, hogy segítségével - a magyar sajtóban egyedülálló módon - lényegretörő, "clickbait-mentes" címekkel is olvashatók a cikkek.

„A Pénzcentrum eddig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy hiteles hírforrásként anyagaink címei is tényszerűek legyenek, így a kattintásért folytatott harcban igyekeztünk távol maradni a szélsőértékektől. Ugyanakkor nem tagadjuk azt, hogy érzékenyebb olvasóinkban olykor felmerültek-felmerülhetnek aggályok e tekintetben. Régóta gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk kezelni ezt a piaci sajátosságot, bízunk benne, hogy legújabb fejlesztésünk orvosolja a problémát.

A Pénzcentrum friss mobilapplikációjával ugyanis, a magyar sajtóban egyedülálló módon, lényegre törő, tiszta címekkel is olvashatók híreink” - mondta az új funkcióról Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője.

 

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio sales csapatát!