10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
40
elemző írja a Portfolio-t
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
500 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
FŐOLDALHÍREK Új főszerkesztő az Agrárszektor élén
Portfolio Csoport 2023. május 30. 11:23

Új főszerkesztő az Agrárszektor élén

Új vezetőt kapott a Portfolio Csoport agrofood tematikájú hírportálja, az Agrárszektor. Az oldal főszerkesztője 2023 júniusától Braunmüller Lajos, aki a lapcsoporton belülről érkezik az új pozícióba.

Az elemző-újságíró csaknem két évtizede dolgozik a szakmában, szakterülete az agrárium és az élelmiszeripar. A klasszikus cikkírás mellett régóta részt vesz agrárszakmai eseményeken moderátorként, így aktívan szerepel a Portfolio Csoport rendezvényein is, valamint állandó műsorvezetője az Alapvetésnek, a Portfolio agráriummal és élelmiszeriparral foglalkozó podcastjének. Emellett elemzőként rendszeresen megszólal különböző médiumokban mezőgazdasági és élelmiszeripari témákban.

Braunmüller Lajos Fotó: Gombkötő Emma/Portfolio
Braunmüller Lajos Fotó: Gombkötő Emma/Portfolio
 

Az Agrárszektor a Portfolio Csoport agrofood hírportálja. Célja, hogy hiteles, gyors információforrása legyen a hazai agráriumban dolgozóknak: a gazdálkodóknak, multinacionális agrárvállalatok hazai képviselőinek, agrárszervezeteknek, élelmiszeripari szakembereknek, finanszírozó bankoknak, biztosítóknak, gépforgalmazóknak, inputgyártóknak, integrátoroknak.

A brandhez kapcsolódik a siófoki Agrárszektor Konferencia, ami az egyik legnagyobb és legrangosabb eseménynek számít a hazai agrárszakmai rendezvények sorában. A kétnapos rendezvényen több, mint ezer fős közönség és 200 előadó vesz részt, a konferencia kiemelkedő információforrásként szolgál a hazai agrárszereplők számára.

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio Sales csapatát!