500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK Junior Prima díjas Kövesy Károly, a Portfolio elemzője
Portfolio Csoport 2023. október 26. 09:26

Junior Prima díjas Kövesy Károly, a Portfolio elemzője

2023-ban már tizedik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, magyar médiában dolgozó fiatalokat. Az idei Junior Prima díjasok között van Kövesy Károly, a Portfolio elemzője.

 
Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat választotta ki, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2023-ban magyar ismeretterjesztés és média kategóriában.
 
A 2023-as díjazottak:     Berecz Péter (ATV); Kisbali Bence (Tarján Rádió); Lengyel Emese (Mediaworks); Holló Bettina (Index); Csóti Rebeka (24.hu); Kövesy Károly (Portfolio) és a díjak átadói Fotó: Bácsi Róbert László
A 2023-as díjazottak: Berecz Péter (ATV); Kisbali Bence (Tarján Rádió); Lengyel Emese (Mediaworks); Holló Bettina (Index); Csóti Rebeka (24.hu); Kövesy Károly (Portfolio) és a díjak átadói Fotó: Bácsi Róbert László

A mostani díjazással tizenegyedik alkalommal lett a Portfolio Csoport egyik munkatársáé a rangos elismerés: a korábbi években Weinhardt Attila, Palkó István, Csiki Gergely, Turzó Ádám, Árgyelán Ágnes, Hornyák József, Huszák Dániel, Pásztor Roxána, Zsoldos Ákos és Koós Anna kapott Junior Prima díjat.

Ma is mindannyian a Portfolio Csoport munkatársai.
 

Kövesy Károly 2019-ben érkezett a Portfolio-hoz, több mint 4 éve erősíti a lap Részvény Divízióját. A Portfolio befektetésekről író csapatának aktív résztvevője, ötleteivel, éles meglátásaival tevékenyen járul hozzá ahhoz, hogy a Portfolio szerkesztősége már évtizedek óta Magyarország egyik meghatározó szellemi műhelye.

Kövesy Károly Fotó: Portfolio
Kövesy Károly Fotó: Ács András/ Portfolio

 

"Úgy gondolom, hogy a szakmai zsűri részéről ez egy nagyon fontos elismerés és talán még annál is fontosabb visszajelzés a munkámmal kapcsolatban, így ez úton is köszönöm nekik a bizalmat. Viszont nyilvánvalóan a díj megszerzése nem egy emberes feladat volt, hiszen hogyha az egyetem után nem kapok lehetőséget a Portfolio csapatától, akik között a szakmai fejlődésem ugrásszerű növekedésnek indult, akkor egészen biztosan nem tartanék most itt" - mondta Kövesy Károly a díj átvételét követően.