1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
500 ezren
követnek a Facebookon
40
elemző írja a Portfolio-t
Naponta 120
cikket biztosan írunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK Kreatív: a Telepesek Az Év Podcastja
Portfolio Csoport 2023. november 7. 21:38

Kreatív: a Telepesek Az Év Podcastja

November 7-én adták át a Kreatív reklám- és médiapiaci szaklap által szervezett Online Video Audio Awards (OVA) 2023-as díjait. A legjobb podcast idén a Portfolio hatrészes, Telepesek című sorozata lett.

Portfolio Telepesek című podcastje nyerte el az év podcastjének járó fődíjat az Online Video Audio Awards (OVA) 2023 versenyen, melyet a Kreatív reklám- és médiapiaci szaklap szervezett.

A hatrészes podcast sorozat, mely július 12-én debütált a Portfolio-n és a nagyobb podcast platformokon, arra a kérdésre kereste a választ, hogy miért épp Kínában lett különösen sikeres a 2013 és 2017 között működő magyar letelepedési kötvényprogram?

A szakmai elismerést Beck Fanni és Forrás Dávid, a Telepesek készítői vették át az OVA díjátadóján november 7-én Budapesten.

 

"Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre. A Telepesek sikere jól példázza, hogy milyen jól lehet komplex történeteket, üzeneteket bemutatni podcastben, legyen szó akár szerkesztőségi, akár hirdetői tartalomról" – közölte a díjjal kapcsolatban Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója.

A Telepesek összes része már elérhető a Portfolio-n, valamint a nagyobb podcast felületeken, köztük a Spotify-on és az Apple Podcasten. A sorozat zenéjét és hangzásvilágát Tövisházi Ambrus, vizuális megjelenését pedig Tóth-Teszéri Veronika alkotta meg.

A Portfolio Podcast Lab Magyarország vezető gazdasági podcast műhelye. A hazai piacon egyedülálló műsoruk a Checklist, amely a portál elemzői és más szakértők közreműködésével dolgozza fel minden hétköznap a főbb gazdasági híreket. Emellett gyártásukban készül a Portfolio heti podcastje, a Portfolio Business podcast interjúsorozat, az Alapvetés című agrárpiaci műsor és a gazdasági kulcsszereplők karrierútját feldolgozó Első Yard is.

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio sales csapatát!