1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
25 éve
piacvezető a Portfolio
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK Új edukációs, közösségépítő funkciót fejlesztett a Pénzcentrum
Portfolio Csoport 2024. szeptember 26. 17:24

Új edukációs, közösségépítő funkciót fejlesztett a Pénzcentrum

A Pénzcentrum új, elsősorban gazdasági és pénzügyi témákra specializálódott KVÍZ rovata naponta jelentkezik friss tesztekkel, izgalmas fejtörőkkel.

A nemzetközi gazdasági szaksajtóban is megtalálható játék hazai meghonosításával a portál célja, az olvasók bevonzása és megtartása mellett, az edukáció volt, ami kiemelt szerepet kap a portál teljes működésében.

„Az elmúlt időszakban tapasztalható tartalomfogyasztási igények változása felszínre hozták azt az olvasói elvárást, hogy a hírportálok egyre szélesebb szolgáltatási csomaggal is kiegészítsék a klasszikus tartalmi struktúrákat. Úgy gondoljuk, hogy egy sok tekintetben piacvezető gazdasági hírportálnak, mint a Pénzcentrum, kötelessége ezen igényeknek eleget tenni. Bízunk benne, hogy a színes tematikára épülő kvízeink is tovább erősítik a felhasználói élményt a Pénzcentrumon” – mondta Nagy Bálint, a Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum lapigazgatója.

A fejlesztés itt nem áll meg, a közeli jövőben a regisztrált Pénzcentrum felhasználóknak további extrákkal (pl. kvíz-bajnokság) készül a vezető lakossági pénzügyi hírportál fejlesztői csapata.

https://www.penzcentrum.hu/kviz


Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio Sales csapatát!