40
elemző írja a Portfolio-t
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK Jubileumot ünnepel idén a Portfolio „Agrárium” Konferenciája
Portfolio Csoport 2017. február 14. 10:07

Jubileumot ünnepel idén a Portfolio „Agrárium” Konferenciája

A Portfolio Csoport az agrárrendezvényekben is piacvezető. A médiavállalat konferencia üzletága az agrár és agrárgazdasági témájú rendezvények széles skáláját kínálja és valósítja meg kiemelt szakmai színvonalon és professzionális szervezésben.

A médiacsoport agrárkonferencia-portfóliója a legkisebb, 30-50 fős workshop jellegű rendezvényről az ágazati csúcskonferenciáig terjed. Év közben a legnagyobb vidéki agrárközpontoké és a kisebb tematikus rendezvényeké a főszerep, minden év december elején pedig a hazai agrárium legnagyobb konferenciáján, az évről évre rekordokat döntő Portfolio Agrárszektor konferencián gyűlik össze a szakma krémje.

Szintén nagyszabású a médiacsoport évindító Agrárium konferenciája, amely mára már fél évtizedes hagyományra tekint vissza.

Az Agrárium konferencia szakmai programja az adott agrárév legfontosabb és leghangsúlyosabb témáit dolgozza fel. Kihagyhatatlan azok számára, akik felkészülten akarnak nekivágni az évnek, akik első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legaktuálisabb kérdésekre. A rendezvény célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az agrárszektorban, illetve az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára.

A Portfolio konferenciáktól megszokott módon, ezen a rendezvényen is a kiváló szakmai programé és az elsőrangú kapcsolatépítési lehetőségeké az elsődleges szerep.