1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK Lakás 2017: elindult a visszaszámlálás
Portfolio Csoport 2017. február 22. 10:41

Lakás 2017: elindult a visszaszámlálás

Elindult a visszaszámlálás: már kevesebb mint egy hónap van hátra Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci rendezvényééig.

A Portfolio Csoport 2017-ben is tízezreket vár a Millenárisra, március közepén. A LAKÁS 2017 Kiállítás és vásár Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci rendezvénye, ahol több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat. A rendezvényre a belépés idén is ingyenes. 

A LAKÁS 2017 olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. A tavaszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat.

 


A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

A kiállítók kínálata mellett ez alkalommal is tapasztalt szakemberek előadásaival, panelbeszélgetéseivel készülnek a szervezők az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáiban. Az ingyenesen előadásokon a látogatók válaszokat kaphatnak az ingatlannal kapcsolatos kérdéseikre valamint betekintést nyerhetnek a piac legújabb trendjeibe. A friss és átfogó információkon túl díjmentes, személyre szabott tanácsadással várják majd különböző témák szakértői a kiállítás mindhárom napján.


Az ingatlanpiac dinamikus fejlődésének és a kiállítók bizalmának köszönhetően a rendezvény mára Magyarország legnagyobb ingatlan kiállításává vált, ahol a vezető ingatlanfejlesztők, ingatlanközvetítők, bankok éppúgy megtalálhatóak, mint a kisebb beruházók, közvetítő irodák, illetve az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók. A többletértékkel bíró széles választék, a szakmai programok és a személyre szabott tanácsadások egyre több látogatót vonzanak a kiállításra.

Részvételi, megjelenési lehetőségekért, rendezvényszponzorációért, médiaajánlatért kattintson ide, vagy írjon a sales@portfolio.hu címre.

A kiállítás helyszíne

Millenáris B épület

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Nyitva tartás

2017. március 24. 12:00-től 19:00 óráig
2017. március 25. 10:00-től 18:00 óráig
2017. március 26. 10:00-től 18:00 óráig