Naponta 120
cikket biztosan írunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK Agrárszektor 2017: jön a magyar mezőgazdaság csúcskonferenciája
Portfolio Csoport 2017. november 6. 11:19

Agrárszektor 2017: jön a magyar mezőgazdaság csúcskonferenciája

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos agrárkonferenciáját, amely az egyik legfontosabb hazai agrár-networking eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt fél évtized során.

A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosít platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.


A Portfolio Csoport a 2017-es Agrárszektor Konferenciát november végén rendezi Siófokon. A rendezvényt a legfontosabb agrár-networking eseményként tartják számon a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar szereplői. A résztvevők a hazai agrárium meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől, ágazati és szakpolitikai döntéshozóitól kaphatnak választ az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekre.

Az előadásokon, vitafórumokon olyan szakemberek, agrárpolitikusok, cégvezetők vesznek részt, mint Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, Szabó Miklós, a Tranzit-KER Zrt. vezérigazgatója, Hadászi László, a KITE Zrt. fejlesztési és szaktanácsadási igazgatója, Bognár Lajos országos főállatorvos, Pókos Gergely, a Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyettese, Font Sándor, a Mezőgazdasági Bizottság elnöke vagy Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke.

A kétnapos konferencián olyan fontos és aktuális témákról is szó lesz, mint Közös Agrárpolitika jövője, az agrárium finanszírozása, az állattenyésztés és a növénytermesztés idei évi kihívásai, az új Nemzeti Fehérjeprogram, az integrációs törvény körüli viták vagy a mezőgazdaság innovációs forradalma. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosított platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

A konferencián a Portfolio Csoport bemutatja az „Agrárszektor 2017 - Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is, amely a benne felvonultatott portrékkal és szakcikkekkel teljes körűen és hitelesen világítja át a hazai agrárszektort.

A konferenciáról bővebb információt ide kattintva találhat. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresse a Portfolio Csoport sales munkatársait!