11
Junior Primánk van
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
500 ezren
követnek a Facebookon
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK Fókuszban a HR a Pénzcentrumon
Portfolio Csoport 2018. március 27. 09:38

Fókuszban a HR a Pénzcentrumon

Új rovat indult március végén a Pénzcentrumon. Magyarország vezető lakossági pénzügyi hírportálján ezentúl még hangsúlyosabb szerepet kap a munkaerőpiac, az álláskeresés és a fizetések.

HRcentrum néven indított új rovatot a Pénzcentrum. A magyar lakossági pénzügyi hírportálon - amely a legolvasottabb oldalak listáján is szerepel - március végétől még hangsúlyosabban szerepelnek olyan témák, mint a(z)

  • álláskeresés;
  • munkaerőpiac;
  • bérek és juttatások;
  • cafetéria;
  • munkanélküliség és munkahelymegtartás;
  • családtámogatások;
  • oktatás és (felnőtt)képzés;
  • toborzás.

A HRcentrum olvasói rendszeresen találkozhatnak a legfontosabb magyar vállalatok, szolgáltatók HR vezetőivel, akik beszélnek gyakorlati tapasztalataikról, tanácsaikkal segítik a munkakeresést, karrierépítést. Az interjúkban eddig olyan cégek HR-szakértői szólaltak meg, mint az OTP, a Mercedes, a Grundfos vagy a Praktiker, a munkaerő-közvetítő cégek közül pedig a Trenkwalder és a Monster.

Munkaerőpiaccal, álláskereséssel, fizetésekkel foglalkozó cikkeink eddig is a legolvasottabb tartalmak között szerepeltek a Pénzcentrumon. Jól látszik, hogy az olvasókat intenzíven foglalkoztatja a téma, a vállalatok pedig folyamatosan keresik azokat a felületeket, ahol kommunikálhatnak ezekről a kiemelten fontos témákról. Ezekre az igényekre reagálva hoztuk létre a HRcentrumot, ahol természetesen a legfontosabb, mindekit érintő témákat, a bérekről, juttatásokról, cafetériáról szóló kérdéseket sem kerüljük meg - mondta el Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség a HRcentrumon és a Pénzcentrumon: keresse értékesítő kollégáinkat!